Dag Aandahl

Hudlege

Hud og veneriske sykdommer

Autorisasjon (1989)

Hønefoss hudlegekontor Telefonnummer32 11 55 4032 11 55 ...
Kartverksveien 7 3511 Hønefoss
Dag Aandahl er hudlege i Ringerike

Siste vurderinger av Dag Aandahl

Skuffende

Klinikk: Hønefoss hudlegekontor Skrevet

Veldig skuffende å komme til en lege som er mest opptatt av å snakke om hvor lite dyktige andre profesjoner har vært tidligere og hvor dyktig vedkommende selv er. Innen fokuset var kommet til det jeg var der for, var timen over. Totalt bortkastet.

NEDLATENDE MENNESKER

Klinikk: Hønefoss hudlegekontor Skrevet

Dette var totalt unødvendig. For det første var det en time forsinkelse. Da jeg endelig kom inn begynte spørslene og kritikk om andre leger. Virker som det er bare Han som kan noe. Var mest interessert i å reklamere for produkter til noe helt annet enn jeg kom for. Har fått ny time... Hvorfor aner jeg ikke når ingenting ble svart på! Huttetu går an når man er alene i området!

Trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Hønefoss hudlegekontor Skrevet

Ble tatt godt i mot, fikk god informasjon. Iset ned det jeg kom for, helt smertefritt
Ikke noe å utsette , kan anbefales. Prisen er heller ikke noe å klage på

DYKTIG OG TRYGG HUDLEGE

Klinikk: Hønefoss hudlegekontor Skrevet

Jeg opplevde at hudlege Dag Aandahl undersøkte grundig, og at han visste hva han skulle gjøre. Jeg følte meg helt trygg på at han ville gjøre en god jobb, selv om jeg gruet meg litt. Men behandlingen var helt uten smerter. Jeg kan på det varmeste anbefale Aandahl til de som må til hudlege. Atmosfæren på legekontoret er preget av ro og orden, og damen i resepsjonen er også hyggelig og forekommende.

Ikke bra inntrykk!

Klinikk: Hønefoss hudlegekontor Skrevet

Vi ble henvist fra fastlege til hudlege grunnet noen mørke føflekker på barnet vårt på 12 år. Så velger denne hudlegen å klage småsurt over både fastlegens henvisning og beskyldninger om foreldrenes unødvendige bekymring - direkte til barnet!
Denne surmulende og sytete fyren har vi vært hos for første og siste gang!