Profilbilde av plastikkirurg og øre-nese-hals-lege Bjørn Tvedt

Bjørn Tvedt

Profilbilde av plastikkirurg og øre-nese-hals-lege Bjørn Tvedt
Plastikkirurg og øre-nese-hals-lege

Om

Dr Bjørn Tvedt er spesialist i plastisk og øre-nese-hals kirurgi og er overlege ved Fornebuklinikken. Han er en av to i Norge som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS  (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies).  Dette er den mest anerkjente sertifiseringen i plastisk og rekonstruktiv ansiktskirurg,  og er den samme som gjelder for American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (ABFPRS).

Bjørn Tvedt har tidligere jobbet som konstituert overlege ved avd. for plastikk – og rekonstruktiv kirurgi, Universitetssykehuset i Oslo, Rikshospitalet 2007 og ved Klinikk Bunæs og Akademikliniken. Han har utført utallige neserekonstruksjoner og ansikt/hals-løft. I tillegg har han lang erfaring i rekonstruktiv brystkirurgi og annen kosmetisk kirurgi.

Bjørn Tvedt har også vært en aktiv deltager og foredragsholder på nasjonale og internasjonale kongresser.

• Plastikkirurgi
  • Øre-, nese-, halssykdommer

Autorisasjon (1998)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Bjørn Tvedt

En bedre hverdag! Proff kirurg!

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Jeg er en kvinne på 54 år som som ble ønsket velkommen til pensjonistgruppen av en i 70 årene. « vi eldre må holde sammen». Dette var resultatet av sykdom, et hardt liv og dårlige gener. Et av mange..
Trener regelmessig, men det hjalp ikke på synet som møtte meg i speilet hver morgen. Bestemte meg så etter lang tenkepause å ta affære, og kontaktet Akademiklinikken. Fikk time hos Bjørn og fortalte at jeg ønsket å se ut som jeg som den biologiske alder jeg har. Nemlig 50+. Tiltak som ble utført var facelift, coroton peeling mm.
Tiden etter operasjonen var tøff, men gikk mye bedre enn ventet. Jentene ved klinikken var kjempehyggelige, og Bjørn var super til å følge opp! Jeg følte meg i trygge hender og godt ivaretatt. Jeg fikk også overraskende mye bedre resultat en jeg hadde våget å drømme om. Det er riktig deilig å se ut som 50+ !!

High definition lipo

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Jeg har gjennomført high defintion lipo som ble utført av Bjørn Tvedt. Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen, føltes veldig trygt og profesjonelt hele veien. Jeg hadde ingen erfaring med plastisk kirurgi klinikker, så jeg ble veldig positivt overrasket da jeg gikk inn døren til operasjonsavdelingen. Trodde ikke det skulle se ut som et fancy sykehus og at det var så mange dyktige folk som skulle ta del i min operasjon. God oppfølging av dyktige og hyggelige folk.

Grunnen til at jeg valgte å gjøre denne operasjonen var at jeg hadde fett på mage og nedre del fra rygg som resultat av overvekten da jeg var yngre. Jeg hadde levd med dette i lang tid og bestemte meg for å gjøre noe med det siden jeg i dag har en sporty livsstil og ellers slank.

Resultatet ble overraskende bra og gleder meg til å leve resten av livet uten å irritere meg over fortiden min som før operasjonen var godt synlig på mage og rygg.

Anbefaler andre i min situasjon å gjøre det samme.

Bjørn Tvedt er svært dyktig og jeg tvilte aldri på hans evne til å få til et godt resultat. Jeg merket med en gang at jeg ikke trengte å gi noen føringer, og lot han få fritt spillerom.
Sjeldent jeg møter folk med samme yrkesstolthet som Bjørn.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd!

De som skriker høyest i media er ikke alltid..

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Gjorde den research'n jeg kunne før jeg til slutt valgte Bjørn hos Akademiklinikken. Ikke akkurat lett å vite hvem som er en dyktig kirurg eller ikke. Konsultasjonen gikk veldig bra, opplevde å bli godt ivaretatt og vi ble enige om hva som skulle gjøres.

Problemet startet like før operasjonen da det skulle bli tegnet opp. Det vi snakket om tidligere var glemt og jeg ble stresset i det jeg tok det opp. Resultatet til slutt var dessverre for min del utenfor det som var ønsket. Dette skjedde ved to operasjoner. Virkelig helt unødvendig og bekymringsverdig at kirurg tar fatt på noe som ikke er snakket om eller ønsket på forhånd. Vil også nevne at arret ble veldig stygt og sjenerende i forhold til type operasjon. Begge disse tingene har andre tatt opp og.

Ble heldigvis løst et annet sted, men må leve med et stygt arr og litt skjelving

Nesekorreksjon gikk bedre enn forventet

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Jeg har tidligere operert nesen min hos en annen klinikk, men nesen min hadde kollapset på venstre side etter noen år, var assymetrisk og klumpete. Jeg valgte å utføre en såkalt nesekorreksjon uten operasjon hos Bjørn Tvedt. Ikke bare er jeg glad for at han også er nesekirurg (som gjør han mer erfaren enn for eksempel en sykepleier som mange andre hud-klinikker tilbyr) og han er da nesten overkvalisisert (som er positivt), men han forstod hva jeg snakket om og resultatet ble fint.

Videre kjenner jeg meg ikke igjen i de andre omtalene om at han har dårlig tid eller ikke hører på deg. Det er et godt tegn at han har mye å gjøre for det betyr jo at han er ettertraktet, og det er jo jobben hans å behandle kunder så jeg forstår effektivitet er viktig for kirurger, men jeg merket også at han jobbet raskt og effektivt under konsultasjonen så det går begge veier, jeg hadde ikke så mye tid jeg heller. Om han hadde all verdens tid kan det bety at han ikke hadde nok pasienter som kan være tegn på noe verre.

Jeg fikk også en mini-konsultasjon på en neseoperasjon (var ikke planlagt) men jeg spurte han hva han hadde gjort annerledes om jeg skulle operert igjen. Jeg ønsket å spørre han for å se om han så det samme som jeg så uten at jeg måtte si det, og han sa akkurat det jeg også hadde tenkt. Han er altså ikke en kirurg som bare nikker og smiler og sier ting bare fordi du selv sier det, men han forstår hva som er pent og hva som ikke er det. Jeg har vært på flere nese-konsultasjoner før min forrige neseoperasjon og kirurger som bare nikker og sier "ikke noe problem" har ikke nødvendigvis skjønt hva du sier, men ønsker kanskje bare fortjenesten. Bjørn ser ut til å ønske pasienter som får et resultat de vil ha, og ikke bare nye kunder, slik jeg tolker han. Jeg spurte flere spørsmål og han svarte på alt. Tror godt han hadde hatt tid til fler om det var en ordentlig konsultasjon.

Om du skal til Bjørn Tvedt anbefaler jeg at du bare tenker på hva du skal si og hva du lurer på, så går timen strålende. Jeg kan absolutt anbefale nesekorreksjon, han var veldig flink, og flinkere enn kirurgen som utførte min første nesekorreksjon før neseoperasjonen min. Nå har jeg ikke hatt min andre neseoperasjon enda, men om jeg skulle det ville jeg absolutt gått tilbake til Bjørn for en til konsultasjon. Man kan alltids bare dra på konsultasjonen uten å booke operasjon, og da merker du nok hvor fin han er å snakke med -kan masse, prøver å forstå, og hvis du føler noe går forbi han er det bare å spørre på nytt så skjønner han. Det var i hvert fall min erfaring. Jeg er meget fornøyd, 5 stjerner.

Veldig trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Jeg har gjennomgått armplastikk. Er veldig fornøyd med resultatet. Vil bruke Bjørn Tvedt ved senere anledning.