Marcus Eriksson

Marcus Eriksson er plastikkirurg i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø

Siste vurderinger av Marcus Eriksson

veldig godt inntrykk

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Veldig fint å komme til dere. Å møte Mette er som å møte en gammel venn. Veldig tillitvekkende og veldig tilstede. Jeg anbefaler dere så gjerne videre. Skal jeg ha andre ting gjort så ringer jeg til dere igjen.
Minuset er parkeringen. Den er håpløs! Så er beliggenheten bra for meg da, så da så:-)

Meget behagelig og inkluderene!

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med de behandlingene jeg har fått hos Privatklinikken. Er alltid blitt mottatt på en inkluderende og fin måte, og det skaper tillit. Det er fantastisk å komme der og etter vel 1 time med litt "påfyll" gå ut og se 10-15 år yngre ut! Dr. Marcus er en "kunstner " i faget sitt!. Tusen takk til dere begge to!!

Meget dyktig og imøtekommende.

Klinikk: Privatklinikken AS - Oslo Skrevet

Jeg har vært hos Dr. Eriksson flere ganger, og er stadig like imponert over det gode resultatet. En sann kunstner i sitt fag tør jeg påstå.
Absolutt å anbefale.

Dyktig lege som legger vekt på et naturlig resultat

Klinikk: Privatklinikken AS - Oslo Skrevet

Min opplevelse av Marcus Eriksson etter å ha vært klient hos han tre ganger, er at han vektlegger et naturlig resultat og kommer med gode råd og anbefalinger. Som pasient føler jeg med trygg under hans veiledning og behandling, og det er særdeles viktig når det er det ytre man endrer på.Min opplevelse er ikke at jeg ser annerledes ut når jeg kommer derfra, jeg ser "freshere" ut, og det er akkurat den effekten jeg ønsker

Dyktig og tillitsvekkende lege.

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Jeg er en dame midt i sekstiårene, som har fått utført forskjelige behandlinger, på forskjellige klinikker. Dette for best mulig å bevare et friskt, ungdommelig og naturlig utseende. Har nå vært til behandling på Privatklinikken, og er veldig fornøyd. Legen er flink å informere, virker kunnskapsrik, og en føler seg virkelig godt ivaretatt. Han er påpasselig, nøye og han tar seg god tid. Setter stor pris på det. Sekretæren er også flink og hyggelig, noe som teller mye,da det jo er hun som er ansiktet til klinikken utad. Ellers så ønsker jeg meg en mykere og behageligere behandlingsstol, da jeg kommer til å fortsette på Privatklinikken!