Pål Rochette

Allmennlegespesialist og psykiater

• Allmennmedisin
  • Psykiatri

Autorisasjon (2000)

Pål Rochette Telefonnummer917 02 113917 02 1 ...
Tennisveien 2G 0777 Oslo

Siste vurderinger av Pål Rochette

Utrolig dyktig i faget sitt!

Klinikk: Pål Rochette Skrevet

Jeg har prøvd mange forskjellige i så mange år. Ga rett og slett opp! Men fikk et tips at Pål var dyktig! Gikk til han en gang og etter det så forstod jeg at han var den rette psykiateren for meg! Jeg føler meg trygg og hørt hos han! Han byttet fylke fra der jeg bodde og nå til Oslo. Jeg drar faktisk 2 timer hver vei for og treffe han! Så her kan du føle deg trygg og i rette hender. Anbefales på det sterkeste!

Veldig fornøyd

Klinikk: Pål Rochette Skrevet

Veldig fornøyd med oppfølging. Kort ventetid, det tok bare 1 uke fra jeg var hos legen til jeg fikk time. Føler meg mer balansert og bedre rustet til å håndtere utfordringer. Har hatt en blanding av gruppeterapi og enkelttimer, noe jeg synes har fungert veldig bra.

God og effektiv behandling

Klinikk: Pål Rochette Skrevet

Jeg blei henvist fra DPS til Pål Rochettes depresjonsgruppe, og blei overraska over den korte ventetiden. Pål har en direkte fremgangsmåte som har passet meg perfekt. Gruppetimene opplevdes som trygge og godt strukturert. De ble utført på en måte som gjorde at en kunne holde sine personlige utfordringer på avstand mens en lærte konkrete metoder for å bearbeide dem, hvilket igjen økte trygghetsfølelsen. Jeg har allerede anbefalt Pål Rochette til flere venner.

Kjempeflott tilbud

Klinikk: Pål Rochette Skrevet

Jeg har gått i terapi i flere omganger og har ikke opplevd særlig effekt før jeg begynte i gruppe hos Dr Rochette. I gruppeterapi blir man utfordret, ansvarliggjort og støttet samtidig, under veldig god veiledning. Jeg er veldig fornøyd med opplegget og forundret over at ikke finnes flere liknende tilbud - ventetiden er svært kort, oppfølgingen er god, i det hele tatt fungerer opplegget mye bedre enn andre tilbud har gjort for meg før.

Dyktig psykolog og flott opplegg

Klinikk: Pål Rochette Skrevet

Fra henvisningen fra fastlege til jeg fikk hatt innledende samtaler hos Dr.Rochette tok det veldig kort tid før jeg hadde fått en plass i en gruppe som passet mine behov.
Jeg har deltatt i en gruppe for angstlidelser og har hatt en veldig god opplevelse med dette og føler at gruppeopplegget har passet meg bedre enn individuell terapi når det kommer til behandling av angst.
Opplegget har hjulpet meg med å håndtere angsten på en mye bedre måte.