Sigmar Jack
Vurderingsvarsel
Bestill time
Dessverre var erfaringen min langt fra positiv. Jeg opplevde ortopeden som lite imøtekommende og manglende på empati. Han virket ikke interessert i å lytte til mine bekymringer eller ta smertene mine på alvor. I stedet ble mine plager bagatellisert, og jeg følte meg ydmyket og ikke respektert som pasient. En god lege bør kunne møte sine pasienter med forståelse og respekt, og dette var dessverre ikke tilfelle her.
Leser med stor vantro de dårlige erfaringene folk har med Dr Sigmar Jack. Jeg har kun gode ord å si om han; lydhør, hyggelig, han tar seg tid til meg og det jeg har å si, han gjør grundige undersøkelser, ringer tilbake når han sier det, og ikke minst er han er dyktig (er operert av han to ganger). Noe jeg også har sagt til Vertikal Helse. Anbefaler han på det varmeste.
Dessverre hadde jeg valgt å gå til ortoped Sigmar Jack som viste seg å være en veldig arrogant person som behandler pasienter på en ufin måte. Svært nedlatende og uhøflig. Dette er skam at man blir behandlet slik i en privat klinikk hvor prisen for 20 min. konsultasjon ligger mellom 2500-3500 kr.
Særdeles dyktig og sympatisk. Lett å komme i kontakt med. Profesjonell og tillitsvekkende. Flink å lytte og forklare.
Sigmar Jack har utført hofteoperasjon på meg.
Han er empatisk, hyggelig og meget dyktig. Følte meg trygg fra første øyeblikk. Fikk hans direkte telefonnummer, (en luksus), hvor han var lett tilgjengelig og fulgte meg opp.
Hele oppholdet på LHL var en positiv opplevelse.
Anbefales på det varmeste.