Profilbilde av generell kirurg og karkirurg Thomas Nyheim

Thomas Nyheim

Profilbilde av generell kirurg og karkirurg Thomas Nyheim
Generell kirurg og karkirurg

Om

Dr. Thomas Nyheim er spesialist innen generell kirurgi og karkirurgi siden 2006. Han jobber til daglig som overlege ved Oslo Universitetssykehus, Ullevål og opererer åreknuter ved flere private klinikker både i Norge og Sverige:

Med sin solide erfaring innen åreknutebehandling er Dr Nyheim en ettertraktet karkirurg både i privat og offentlig sektor:

• Han har jobbet som overlege på Karavdelingen på Ullevål sykehus (Oslo universitetssykehus) siden 2006.

• Over 20 år med ultralydutredning og minimalt invasiv behandling av åreknuter: laser, steam, radiofrekvens og skum behandling av åreknuter (siden 2003).

• Han har operert over 5000 åreknute-pasienter de siste 20 årene med gode resultater.

• Han opererer mellom 400-500 pasienter per år for åreknuter.

Bestill en konsultasjon i dag: Alle forundersøkelser gjøres med en grundig ultralyd så behandlingen kan skreddersys for dine åreknuter med den meste effektive, varige og skånsomme metoden.

• Generell kirurgi
  • Karkirurgi

Autorisasjon (1997)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Thomas Nyheim

Veldig profesjonell , kunnskapsrik og empatisk.

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Fra konsultasjonen til operasjonen er han veldig involvert i jakten på den beste og mest hensiktsmessige behandlingen. Jeg følte meg trygg, han tok mine kommentarer i betraktning og ga meg veldig god tillit.

Norges beste karkirurg!

Klinikk: Åreknutespesialisten.no | Hygeia helsesenter Skrevet

Dr. Thomas Nyheim utmerker seg med sin dype faglige kunnskap og erfaring innen karkirurgi. Han tok seg god tid til å forklare min diagnose, lytte til mine bekymringer og symptomer, og svarte på alle mine spørsmål med klarhet og tålmodighet. Dette gjorde at jeg følte meg hørt og forstått.

Dr. Thomas Nyheims faglige kunnskap er imponerende. Han forklarte min situasjon og de potensielle behandlingsalternativene på en måte som var lett å forstå. Dette gjorde det enklere for meg å ta informerte beslutninger om min helse.

Jeg kan sterkt anbefale Dr. Thomas Nyheim til alle som trenger eller vurderer karkirurgi. Jeg har vært hos flere karkirurger i Oslo og ingen kan måle seg. Hans profesjonelle og omsorgsfulle tilnærming gjør ham til en lege du kan stole på for å få den beste mulige behandlingen.

Kirurg i en klasse for seg selv.

Klinikk: Åreknutespesialisten.no | Hygeia helsesenter Skrevet

Sympatisk, empatisk og veldig dyktig kirurg. Har vært borti en del kirurger da jeg har hatt problemer med venene i bena. Alle har bare avvist meg mens Thomas Nyheim tok tak i problemet og har operert bena mine. Han skiller seg ut som en omtenksom og medmenneskelig kirurg, jeg får ikke takket han nok for hjelpen jeg har fått.
Anbefales på det sterkeste.
Mvh (navn fjarnet av moderator)

Trygg, hyggelig og kunnskapsrik

Klinikk: Åreknutespesialisten.no | Hygeia helsesenter Skrevet

Vellykket og trygg behandling i meget hyggelige omgivelser.
Nå er det et år siden jeg opererte åreknutene mine. Har aldri angret. Hyggelige omgivelser og moderne utstyr. Følte meg godt tatt vare på. Litt blåmerker og kuler en stund etterpå men de har forsvunnet nå. Superfornøyd!

Kunnskapsrik ,trygg og profesjonell

Klinikk: Åreknutespesialisten.no | Hygeia helsesenter Skrevet

Karkirurg Dr.Thomas var den beste kirurgen jeg har møt, han tok godt imot meg, forklarte alt før og etter operasjonen. Gikk overraskende fort og smertefri, kjente nesten ikke noe, spurte hele veien om det går bra. Utrolig dyktig behagelig person, samme var sykepleier veldig flink, profesjonell og varm person. Det er sjelden man møter så fine folk som ga 100% service og man følte seg helt trygg og godt ivaretatt. Anbefaler på det sterkeste å ta behandling her.