Profilbilde av plastikkirurg Tomm K Bjærke

Tomm K Bjærke

Profilbilde av plastikkirurg Tomm K Bjærke
Plastikkirurg

Om

Tomm Bjærke er en anerkjent spesialist i plastisk kirurgi med over 30 års erfaring. Som en av Norges fremste eksperter innen bryst- og ansiktskirurgi, har han hjulpet utallige pasienter med å oppnå naturlige og harmoniske resultater. I tillegg til sitt fokus på bryst- og ansiktskirurgi, tilbyr han også et bredt spekter av andre plastiske operasjoner, alltid med pasientens sikkerhet og tilfredshet som høyeste prioritet.

Tomm Bjærke etablerte i år 2000 nettstedet plastiskkirurgi.no, som gir verdifull informasjon om plastisk kirurgi. Han er blant annet medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1994)

Offentlig avtale

Nei

Tomm K Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Tomm K Bjærke

God informasjon, profesjonell, empatisk, tilgjengelig, trygg, estetisk sans og skaper naturlige resultat i særklasse.

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg anbefaler Tomm og Cosmo Clinic på det varmeste. Vi er heldige som har en så til fingerspissene profesjonell klinikk i Norge. Dette er en klinikk i særklasse.

Trygt og godt hos Cosmo Clinic!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Denne høsten og vinteren har jeg vært pasient hos Tomm Bjærke. Under den innledende konsultasjonen fikk jeg god og presis informasjon som gjorde at det var enkelt for meg å forstå hva som var mine alternativer, samt fordelene og ulempene ved disse. Dette bidro til at jeg kunne ta et godt og riktig valg på egne vegne. På operasjonsdagen ble jeg tatt godt imot og mottok detaljert informasjon om hva som skulle skje. Under mitt opphold fikk jeg hele tiden omsorgsfull pleie fra Tomm og hans team og følte meg trygg og avslappet. Når jeg kom hjem fikk jeg videre oppfølging via telefon med beskjed om at jeg kunne ringe direkte til Tomm hvis jeg ble urolig eller hadde noen spørsmål. Terskelen for å ta kontakt skulle være lav. Jeg trengte ikke å benytte meg av dette da jeg hverken hadde nevneverdige smerter eller komplikasjoner. På bakgrunn av dette anbefaler jeg Tomm Bjærke og Cosmo Clinic på det varmeste.

Fantastisk.

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Veldig fornøyd med brystreduksjon, vakkert resultat. Svarte på meldinger fra meg i helgen, fikk trygg og god oppfølging. Valget faller på denne legen neste gang også.

God behandling

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Følte meg godt ivaretatt. God informasjon og veiledning vedrørende tiden etter operasjonen. Jeg er meget godt fornøyd. Jeg gir toppkarakter !!!

En av Norges beste

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg fikk utført et panneløft av Tomm Bjærke på Cosmo Clinic og kunne ikke vært mer fornøyd. Før jeg valgte kirurg brukte jeg mye tid på research, og valget endte opp på Tomm Bjærke da han helt klart er en av Norges fremste eksperter på dette inngrepet. Fra start til slutt av hele prosessen følte jeg meg forstått, trygg og ivaretatt av Tomm og kollegaene hans. Hele prosessen var utrolig profesjonell og resultatet av operasjonen ble over all forventing. Jeg kan virkelig anbefale Tomm Bjærke og Cosmo Clinic på det varmeste.