Profilbilde av plastikkirurg Tomm K Bjærke

Tomm K Bjærke

Profilbilde av plastikkirurg Tomm K Bjærke
Plastikkirurg

Om

Tomm Bjærke er en anerkjent spesialist i plastisk kirurgi med over 30 års erfaring. Som en av Norges fremste eksperter innen bryst- og ansiktskirurgi, har han hjulpet utallige pasienter med å oppnå naturlige og harmoniske resultater. I tillegg til sitt fokus på bryst- og ansiktskirurgi, tilbyr han også et bredt spekter av andre plastiske operasjoner, alltid med pasientens sikkerhet og tilfredshet som høyeste prioritet.

Tomm Bjærke etablerte i år 2000 nettstedet plastiskkirurgi.no, som gir verdifull informasjon om plastisk kirurgi. Han er blant annet medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1994)

Offentlig avtale

Nei

Tomm K Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Tomm K Bjærke

Betryggende og godt kvalifisert

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Hadde en fantastisk opplevelse fra start til slutt. Fra en god videokonsultasjon, til mottak på klinikken, selve operasjonen og deretter oppfølging. Realistiske svar og forventninger. Moderne og rent på klinikken. Alltid tilgjengelig ved spørsmål. Anbefales på det sterkeste!

Panneløft

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

"Skal, skal ikke" gikk jeg å grublet på i hele 8 år. Pannen min ble bare tyngre og tyngre og spørsmål om jeg var sliten eller lei kom oftere og oftere. Heldigvis ble det "skal" og med kirurg Tomm Bjærke. Valget av kirurg var på ingen måte tilfeldig. Jeg hadde sett hans arbeid på andre, jeg fikk Tomm anbefalt av to andre plastikkirurger som holder til i Sverige og jeg har vært å snakket med tre andre plastikkirurger i Oslo for å se hva de ville gjøre med meg.

Jeg opplevde at Tomm lyttet og kom med gode råd. Jeg var i grunn klar for å ta hele ansiktet, men Tomm ville helst ta det gradvis. Det er jeg nå kjempe glad for. Jeg sitter igjen med et ansikt jeg kjenner, men ser bare yngre og mer opplagt ut.

Hilsen dame 50 år.

Over all forventning

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Åtte dager etter gjennomført ansikts- og halsløft er stingene fjernet, og foreløpig status kan gjøres opp: Min befatning med Tomm og gjengen hans på Cosmo Clinic har vært en udelt fornøyelse. Her er det topp kvalitet og sørvis i alle ledd. Jeg ble anbefalt Tomm av en utenbys plastikkirurg (som jeg takker for det av hele mitt hjerte). På første konsultasjon fant Tomm og jeg fort tonen, og jeg skjønte at her var jeg i proffe og trygge hender. Da operasjonen måtte utsettes pga. forkjølelse, var klinikken hjelpsom med å finne ny dato så fort som mulig. I forkant av operasjonen og på selve dagen fikk jeg veldig god oppfølging og omsorg. En liten komplikasjon i form av blødning kvelden etter operasjonen ble løst uhyre kjapt og profesjonelt. Selve resultatet, som jo er det viktigste, trer nå fram, og det overgår alle mine forventninger. Ikke bare er kalkunhalsen og de stygge trekkspillfoldene nederst i ansiktet borte. I tillegg framstår ansiktet som helhet (kanskje særlig øyne og munn) som mer symmetrisk enn før. Men det kanskje mest slående er hvor NATURLIG det hele ser ut. Så hatten av for estetikeren Tomm og hans gode medhjelpere. Det de bedriver, er ikke bare plastisk kirurgi. Det er plastisk KUNST.

Veldig dyktig og profesjonell

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg har bare fine ting å si om Cosmoklinikken.
Tomm Bjærke er en meget dyktig kirurg og jeg er veldig fornøyd med resultatet.
Fra første møte har jeg blitt lyttet til og følt meg trygg.
Tomm Bjærke er hyggelig , rolig og veldig profesjonell.
På operasjonsdagen ble jeg godt ivaretatt av alle og har bare ros å gi.
Jeg anbefaler Cosmo klinikken på det varmeste.

Seriøs, kunnskapsrik og dyktig

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

God informasjon på første time, med grundig gjennomgang av alternativet. Fikk se mye før/etter bilder fra tidligere kunder.
Fikk utført panneløft med meget godt resultat. Panne, øyne og øvre del av ansiktet ble 15 år yngre. Profesjonelt gjennomført. Holdt meg innendørs en uke, men kunne begynne med hjemmekontor allerede dagen etter inngrepet.
Veldig fornøyd og glad jeg gjorde inngrepet.