Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes
Følte meg godt ivaretatt hele tiden. Opplevde god kunnskap, og at jeg ble hørt dersom jeg hadde spørsmål. Alt i alt en positiv opplevelse
Ble veldig godt tatt imot av Tine, og hadde to konsultasjoner før jeg bestemte meg for størrelse på implantater. Gode råd og vurderinger av hva som ville passe meg utifra min kropp og størrelse.
Alltid god tid og forklarer godt både inngrep og hvordan tiden blir i etterkant.
God oppfølging i etterkant.
Jeg har gjorde en brystreduksjon høsten 2023. Noe jeg burde ha gjort for lengesiden. Jeg har blitt veldig godt ivaretatt fra konsultasjon til oppfølging. Jeg har følt meg trygg hele tiden og spesielt under selve inngrepet, med ett meget nøye og profesjonelt team rundt meg. Jeg er spesielt fornøyd med Tine's utforming av brystene etter operasjonen og anbefaler henne på det sterkeste.
Har gjennomført fettsuging av hake grunnet en liten dobbelthake som jeg alltid har opplevd som sjenerende. Er selv slank, men dobbelthaken har alltid vært der.
Jeg opplevde Tine som trygg, dyktig og imøtekommende. Resultatet har blitt svært bra og dobbelthaken har blitt borte. Lite og effektivt inngrep.
Jeg kan trygt anbefale Tine til andre.
Sommer - 23 fikk jeg ut utført bukplastikk avTine.
Jeg ble gjennom hele forløpet veldig godt ivaretatt.
Før operasjonen fikk jeg god informasjon om tiden etter og om hva som kunne forventes i forhold til resultat. Også mine tanker om i det hele tatt å ta en slik operasjon ble tatt på alvor, og samtalt om.
Etter operasjonen fikk jeg meget god oppfølging, både av Tine og øvrig personell. Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Og veldig fornøyd med at jeg skal til kontroll 1 år etter operasjon for å se om det skal gjøres ytterligere korrigeringer.
Tusen takk Tine (fra en meget fornøyd dame)