Bestill time

Konsultasjon
Pris: 500 kr

I dag 12. jan I morgen 13. jan Tir 14. jan Ons 15. jan Tor 16. jan

Om

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat. Utover plastikkirurgi har dr. Buhagen jobbet med hjertekirurgi, transplantasjonskirurgi og gastrokirurgi ved Rikshospitalet.

Dr. Buhagen har bred erfaring innen plastikkirurgi og har spesialisert seg innen brystoperasjoner som brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjoner, herunder gynecomasti (brystutvikling hos menn). Han har også spesialkompetanse på kroppsformende kirurgi som bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler (rektusdiastase), armplastikk, lårplastikk, hofte- seteplastikk, fettsuging, fettransplantasjon til bryst, sete og ansikt, øyelokksoperasjoner og panneløft.

Bestill time til en uforpliktende konsultasjon.

Les mer om dr. Buhagen her.

• Generell kirurgi
  • Plastikkirurgi

Autorisasjon (2004)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Ståle Buhagen

Seriøst og meget bra

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Utførte skifte av brystimplantat.
Ingen problemer i etterkant og super oppfølging.
Det at de alltid er tilgjengelige er også en stor trygghet.

Jeg har ingen ankepunkter.

Dyktige, hyggelige og profesjonelle folk

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Veldig fornøyd med Ståle Buhagen som kirurg. Jeg har følt meg veldig godt ivaretatt og trygg, samt veldig godt informert om inngrepet. Utenom det er jeg også fornøyd med klinikken og de som jobbet postoperativt.

Seriøs klinikk

Ryddig
God kommunikasjon
Humane avbestillingsbetingelser
Ikke av de dyreste
Det ser ut til at resultatet blir bra

Storfornøyd!

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Er storfornøyd!!! Jeg hadde en utrolig fin konsultasjon, hvor jeg fikk alt av informasjon. Jeg dro til klinikken uten noe særlig kunnskap om inngrepet og hvordan jeg ville ha det. Ståle var til stor hjelp og veiledende i min bestemmelse av inngrepet. Jeg følte jeg var i trygge hender og det var jeg. Jeg ble godt tatt imot av alle i klinikken. Alle var hyggelige og fulle av god energi! Både operasjonen og dagene etter gikk utrolig bra! Klinikken holder kontakt og er åpne for spørsmål. De tar godt vare på sine pasienter! Jeg er sååå fornøyd med resultatet og anbefaler Ståle med hele mitt hjerte!!🤩

Trygg og kunnskapsrik

Kjære Ståle Buhagen

Jeg vil gjerne uttrykke min dypeste takknemlighet for den omsorgen og profesjonaliteten du viste under min operasjon. Fra første konsultasjon til oppfølgingen etter inngrepet, har jeg følt meg trygg og godt ivaretatt.

Din rolige og kompetente tilnærming gjorde en stor forskjell for meg. Jeg satte spesielt pris på måten du tok deg tid til å forklare prosedyren og svare på alle mine spørsmål. Det bidro til å redusere min angst og gjorde meg trygg på at jeg var i de beste hender.

Resultatene av operasjonen har overgått mine forventninger, og jeg føler allerede en betydelig forbedring. Din dyktighet og omhyggelighet har virkelig gjort en stor forskjell i min hverdag.

Tusen takk for din utmerkede behandling og omsorg. Jeg vil ikke nøle med å anbefale deg til andre som trenger medisinsk hjelp.