Bestill time

Konsultasjon
Pris: 500 kr

I dag 12. jan I morgen 13. jan Tir 14. jan Ons 15. jan Tor 16. jan

Om

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat. Utover plastikkirurgi har dr. Buhagen jobbet med hjertekirurgi, transplantasjonskirurgi og gastrokirurgi ved Rikshospitalet.

Dr. Buhagen har bred erfaring innen plastikkirurgi og har spesialisert seg innen brystoperasjoner som brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjoner, herunder gynecomasti (brystutvikling hos menn). Han har også spesialkompetanse på kroppsformende kirurgi som bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler (rektusdiastase), armplastikk, lårplastikk, hofte- seteplastikk, fettsuging, fettransplantasjon til bryst, sete og ansikt, øyelokksoperasjoner og panneløft.

Bestill time til en uforpliktende konsultasjon.

Les mer om dr. Buhagen her.

• Generell kirurgi
  • Plastikkirurgi

Autorisasjon (2004)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Ståle Buhagen

Trygg og faglig dyktig.

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Super fornøy. Har blitt meget godt tatt imot fra første stund. Ståle er en varm og dyktig plastikk kirurg. Ser pasienten. Rolig personlighet,som er viktig for pasienten. Har fått veldig god oppfølging hele veien, og vært tilgjengelig når jeg har hatt spørsmål. Så her gir jeg toppscore.Operasjonsdagen opplevde jeg veldig fin. Etter operasjonen, på oppvåkningen, ble jeg veldig godt passet på. Føltes trygt og godt. Opplever alle de jeg har snakket med og møtt på klinikken som dyktige og varme mennesker. Noe som er viktig.

Veldig trygg og kunnskapsrik og dyktig

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Opplevde å bli godt tatt i mot, hyggelig alle sammen.
Opererte meg for snart 5 uker siden med silikon i begge bryst. Veldig godt tatt hand om etter operasjonen da jeg våknet og før operasjon fikk jeg godt svar på alt og ble veldig trygg på dr Ståle, veldig dyktig Kirurg og jeg har hatt lite smerter etter operasjonen.
Er fornøyd med resultatet og ble hvertfall betydelig forskjell. Gleder meg å se etter noen måneders tid.
Ståle er veldig trygg og varm og er til stede om man lurer på
Noe etter operasjonen, følte meg trygg til å utføre det hos han. Veldig dyktig 🤩

Fantastisk dyktig lege og kirurg

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg hadde en svært positiv opplevelse med denne dyktige kirurgen. Han er både høflig og hyggelig, og arbeidet hans er virkelig førsteklasses. Han forstår pasientenes ønsker og behov. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt både under konsultasjonen, under selve operasjonen, som gikk svært bra, og også etterpå under kontrollene. Jeg kan på det varmeste anbefale denne kirurgen, og jeg vil gjerne komme tilbake for flere inngrep hos ham. Tusen takk!

Meget Dyktig og tillitskapende

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Ståle var veldig tillitskapende, flink, tålmodig gjennom hele prosessen.
Er veldig godt fornøyd både med møtene i forkant, selve operasjonen og resultatet og oppfølging i etterkant.

Trygg, nøysom, imøtekommende og kunnskapsrik

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg ønsker å dele min svært gode opplevelse fra Klinikk A og Ståle Buhagen. Meget god oppfølging gjennom behandlingsforløpet fra start til slutt. Trygg og imøtekommende behandler med høy kompetanse og et særdeles godt sluttresultat.