Shoresh Afnan
Tilleggskompetanse
Vurderingsvarsel
Bestill time
Virkelig flink fyr som åpenbart vet hva han holder på med.
Han satte på musikk, pratet og tullet. Det gjorde at en nervøs pasient følte seg trygg og godt ivaretatt. Han tok seg tid til å informere godt om hva som skjedde og hva som var gjort og videre anbefalinger. Jeg vil utvilsomt komme tilbake ved behov for avansert tannbehandling!
Fjernet 2 visdomstenner. Shoresh er dyktig, effektiv og hyggelig kirurg! Personalet like så. Anbefales uten tvil!
Jeg har fulgt Shoresh Afnan fra Fredrikstad til Oslo, nettopp på grunn av han som tannlege. Jeg har hatt uheldige opplevelser før og hatt tannlege-skrekk. Så gleden var ikke stor når 3 visdomstenner måtte opereres ut. Hos Shoresh ble jeg så godt tatt vare på, beroliget underveis og vi hadde en god dialog så jeg følte meg trygg. Jeg kan på det varmeste anbefale han på det varmeste. Aller varmeste.
Veldig flink kirurg. Fjerningen av to visdomstenner gikk utrolig fort og nesten helt smertefritt. Ble møtt med forståelse og respekt, og følte at nervene og sprøyteskrekken min ble tatt på alvor. Etter en dårlig opplevelse sist jeg fjernet en visdomstann, så var det en enorm lettelse med en så god opplevelse denne gangen. Veldig behagelig med en lett tone og god stemning i rommet.
Opplever Shoresh som en av de mest unike tannlegene jeg har vært borti.
Jeg kom inn for å trekke ut visdomstanna. Var veldig nervøs, men Shoresh roet meg ned ved å snakke om diverse interesser i tillegg tulle litt for å lette på trykket.
Operasjonen var smertfri og over på få minutter. Har heller ikke sterke smerter eller hevelse etter at bedøvelsen gikk ut.
Oppfatter Shoresh som en ufattelig dyktig kirurg og i tillegg veldig morsom. Vil nesten si at jeg koste meg