Shoresh Afnan

Godkjent implantatprotetisk behandler

Siste vurderinger av Shoresh Afnan

Utrolig flink kirurg

Pris

Jeg kom til Shoresh for kirurgisk fjerning av en visdomstann etter å ha utsatt dette i flere år fordi jeg sliter mye med tannlegeskrekk. Det var helt utenkelig for meg å gjennomføre dette, og katastrofetankene mine var skyhøye. Men han tok i mot meg, så meg, snakket med meg og tok meg alvorlig hele veien. Timen gikk smertefritt og var over på null komma niks. Også tannpleieren var en veldig god støtte!

Jeg går normalt hos en av de andre tannlegene, Diba, og hele senteret er helt fantastisk. Alle som jobber der er imøtekommende, smilende og hyggelige, jeg føler meg alltid ivaretatt. Hele senteret anbefales på det varmeste.

Godt jobba!

Pris

Opplever Shoresh som omtenksom og empatisk. Flink til å følge opp pasienten, også i helga. Dette var/er en udelt positiv opplevelse!

Anbefales.

Pris

Har vært hos Shoresh Afnan i forbindelse med innsetting av implantat. Det var en veldig positiv opplevelse.
Fikk god informasjon før han startet og underveis i behandlingen. Kan anbeles.

Wow!

Pris

Shoresh er fantastisk. Jeg har tannlegeskrekk, og fikk vite at to visdomstenner måtte ut. En skulle trekkes og en skulle skjæres ut.

Jeg var selvfølgelig livredd, men Shoresh småsnakket meg meg, var ferdig på minutter, tørket tåret og kastet komplimenter min vei.

En tannlege som virkelig ser meg, bryr seg og i tillegg er så dyktig og effektiv har ikke jeg vært borti før.

Omtenksom og dyktig spesialist!

Klinikk: Colosseum Tannlege Fredrikstad Farmannsgate Skrevet

Hei!

Jeg ønsker å gi tilbakemelding på behandlingen jeg fikk hos Afnan Shoresh 23.11.15.

Jeg ble spurt om jeg hadde hatt dårlig smak i munn fordi det kom dårlig lukt av tanna som han trakk. Jeg sa nei, men det stemmer ikke. Den har vært dårlig altfor lenge og skulle vært tatt ut i fjord. Idag merker jeg med andre ord bedre smak av det jeg spiser og drikker. Jeg har tydeligvis blitt vandt til det.

Jeg har nevnt for han at jeg har ryggproblemer. Jeg føler at jeg må fortelle at idag er jeg litt øm etter trekkingen, men det er ikke i nærheten av smertene av ryggplagene.
Jeg har bare brukt fenazon koffein sterke. Kanskje jeg forventet mer smerte.

Han hadde med seg lærling og hun var også veldig flink! De fikk jobben til å virke lett, men det er det når man kan det! Fantastisk flinke er dem! Viktig for meg at de får høre god tilbakemelding. Takk for behandlingen, ny time i februar.