Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Fornebu
Punktlighet
Lege: Andrea Gudrun Berz SkrevetEn lege og et legekontor som har forstått at punktlighet betyr noe! Den eneste gang jeg har opplevd forsinkelse, og da bare 10 minutter, ble jeg møtt med et "beklager, slik skal det ikke være". Repsekten for pasientenes tid synes hos en del andre leger å være fraværende - så ikke her.
Profesjonell og empatisk
Lege: Andrea Gudrun Berz SkrevetHun er blant Bærums mest populære fastleger og jeg skjønner hvorfor. Hun har vært min fastlege siden fastlegeordningen startet. Jeg må si at jeg ikke kan tenke meg en bedre lege. Hun er oppmerksom, samvittighetsfull, utvilsomt meget grundig og dyktig og i tillegg meget hyggelig. Hun stiller opp når det trengs både for meg og mine barn.
Mitt inntrykk er at hun får raskt oversikt over problemstillingene og hun tar ansvar når det trengs samtidig som hun viser stor empati. Jeg har fått høre at hun også jobber med flymedisin og reisemedisin og at hun underviser medisinstudenter. Jeg må si jeg er imponert over hennes faglige bredde og føler meg absolutt i trygge hender. Dette er en fastlege jeg kan anbefale!
Grundig og tillitsvekkende
Lege: Egil Johannesen SkrevetBruker dr. Johannesen som bedriftslege. Har alltid god til til å lytte, tar deg alvorlig. Svært tillitsvekkende fra første konsultasjon
Dyktig lege
Lege: Egil Johannesen SkrevetOppfatter Egil som en meget dyktig lege både med tanke på det faglige og omsorgsdelen. Han er tillitskapende, en god lytter og jeg føler jeg blir tatt på alvor. Skårer høyt når det kommer til tilgjengelighet, tillit, kommunikasjon og service.
den
Lege: Andrea Gudrun Berz Skrevethun er rask men samtidig alltid tilstede så en får sagt alt. er oppdatert så en føle en er i de beste hender,noe som gjør en veldig trygg og da kommer en seg raskere på beina.