Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Fornebu
Kjempefornøyd!
Lege: Øyvind Alvsaker SkrevetHar nylig fått Øyvind som fastlege, og jeg er kjempefornøyd. For en med sosial angst har denne legen respektert og trygget meg uten at "alle" problemene mine skal være grunnet angst. Han tar alle problemer seriøst og drøfter dette sammen med meg og er god på brukermedvirkning.
Nedlatende , krass
Lege: Andrea Gudrun Berz SkrevetHadde intrykk av at vedkommende lege mente at pasienten løy. I mine øyne lite forståelsesfull, nedlatende , helt uten empati eller forståelse av pasienten. Tror hennes virkelighets oppfattning av egen dyktighet førte til at hun opptrår direkte nedlatene ovenfor pasient.
Dyktig og empatisk
Lege: Benedicte Olsen Høvding SkrevetMeget fornøyd med denne fastlegen. Hun tar seg tid til pasientene sine, er kunnskapsrik og hyggelig. Veldig tillitvekkende!! Hun er nøye og en god lytter!! Hun er veldig god til å følge opp. Man føler seg i trygge hender hos henne!!
Mangler empati
Lege: Andrea Gudrun Berz SkrevetLegen mangler empati. Hun avbryter pasienten når den sier noe hun ikke er enig i. I tillegg klarer hun ikke å være vennlig en eneste gang, noe som førte til at jeg følte meg svært uvelkommen. Ikke en hyggelig opplevelse, kan ikke anbefales.
Dyktig
Lege: Lars Henrik Bjørneboe SkrevetBjørneboe har fulgt familien min og meg i krevende tider, og har vært en uvurderlig støtte. Han har vært tilgjengelig, tatt seg tid og er enkel å forholde seg til. Jeg håper å ha ham lenge!