Medisinsk Senter Fornebu

Forneburingen 209 1364 Fornebu

Siste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Fornebu

Meget dyktig

Lege: Benedicte Olsen Høvding Skrevet

Benedicte er en av de beste fastlegene jeg har hatt. Tar deg på alvor, og er ekstremt omsorgsfull. Du føler deg både sett og forstått når du drar fra henne. Har flyttet et stykke unna, men har valgt å beholde henne som fastlege

Dyktig fastlege

Lege: Benedicte Olsen Høvding Skrevet

Kan varmt anbefale Benedicte som fastlege! Hun er den beste fastlegen jeg har hatt. Hun tar seg god tid og er veldig flink til å følge opp.
Jeg opplever det som trygt og behagelig å være hos henne

Kjempefornøyd!

Lege: Øyvind Alvsaker Skrevet

Har nylig fått Øyvind som fastlege, og jeg er kjempefornøyd. For en med sosial angst har denne legen respektert og trygget meg uten at "alle" problemene mine skal være grunnet angst. Han tar alle problemer seriøst og drøfter dette sammen med meg og er god på brukermedvirkning.

Nedlatende , krass

Lege: Andrea Gudrun Berz Skrevet

Hadde intrykk av at vedkommende lege mente at pasienten løy. I mine øyne lite forståelsesfull, nedlatende , helt uten empati eller forståelse av pasienten. Tror hennes virkelighets oppfattning av egen dyktighet førte til at hun opptrår direkte nedlatene ovenfor pasient.

Dyktig og empatisk

Lege: Benedicte Olsen Høvding Skrevet

Meget fornøyd med denne fastlegen. Hun tar seg tid til pasientene sine, er kunnskapsrik og hyggelig. Veldig tillitvekkende!! Hun er nøye og en god lytter!! Hun er veldig god til å følge opp. Man føler seg i trygge hender hos henne!!