Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Fornebu
Lang ventetid, kreativ bruk av overfakturering og egenandel pr svar og ikke pr henvendelse. Useriøs.
Lege: Benedicte Olsen Høvding SkrevetHadde Benedicte som fastlege i noen uker.
Her gikk alt galt.
Veldig useriøs. Unngå denne personen..
Tillitvekkende og hyggelig
Lege: Lars Henrik Bjørneboe SkrevetEtter mange vikarer er det godt med en fastlege som jeg håper blir lenge. Han har god kompetanse og henvender videre om det er behov for spesialkompetanse. Utrolig rask og effektiv på digitial korrespondanse. Imøtekommende og tilgjengelig.
Imøtekommende og flink
Lege: Benedicte Olsen Høvding SkrevetDette er en lege som er respektfull, imøtekommende, interessert og flink. Anbefaler henne på det sterkeste!
Ny lege -særdeles fornøyd
Lege: Lars Henrik Bjørneboe SkrevetEtter mye vikarer har vi endelig fått ny lege. Han er positiv, imøtekommende og veldig tilgjengelig. Virker oppriktig intr i pasientene sine, flink med barn. Meget fornøyd etter mange år med ‘erfaren lege uten interesse på et annet legesenter’ Er særdeles fornøyd med Bjørneboe.
Flink og imøtekommende
Lege: Øyvind Alvsaker SkrevetHar hatt Øyvind som min fastlege i litt over ett år. I min erfaring er Øyvind kunnskapsrik men samtidig ydmyk og empatisk. Han oppfattes som kunnskapsrik og flink til å kommunisere med meg som pasient.