Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Trygg, positiv og imøtekommende

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg har gjennomført full bukplastikk hos Dr. Thomas Berg for 9 dager siden. Jeg valgte Thomas fordi jeg fikk han anbefalt av leger på Rikshospitalet og jeg har ikke angret. Han er tilgjengelig for spørsmål både før og etter operasjon, har forståelse for hvilke utfordringer man ønsker å rette på og gjør en nydelig jobb med navel, arr og form. I tillegg er teamet rundt flinke til å gjøre selve operasjonsdagen så bra som mulig. Det aller viktigste for meg var å føle meg ivaretatt hos en jeg stolte på og det er akkurat den følelsen jeg sitter igjen med. Jeg vet at jeg kan kontakte Thomas direkte ved spørsmål, og jeg vet at han er like opptatt av et godt resultat som jeg er 🤩

Den beste kirurgen 👍

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Det er nå 6 mnd siden jeg hadde full bukplastikk med fettsuging og sammensying av magemuskler hos Thomas Berg og er så fornøyd. Jeg har følt meg trygg hele veien og har bare gode tilbakemeldinger å gi. Thomas Berg er direkte , super koselig og profesjonell til fingertuppene. Den beste innenfor sitt fag. Veldig glad jeg valgte cosmo clinic og Thomas Berg. Må også skryte av sykepleierne som tar seg så god tid til pasientene. Alt i alt topp score fra med 🥰

Brystreduksjon m/løft

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Pasient hos Dr Thomas Berg. Følte meg ivaretatt fra første stund på Cosmo Clinic. Var engstelig på forhånd, vedr. Narkose og operasjon.
I ettertid har mine bekymringer vært unødvendig. En fantastisk god oppfølging, noe jeg har satt veldig pris på. Også veldig fornøyd med sluttresultatet. Gir Cosmo Clinic og Dr Thomas Berg topp score.

Dr. Berg fortjener 6 stjerner!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Å oppsøke plastikk kirurg satt langt inni meg, ettersom jeg alltid har vært opptatt av å være naturlig på alle mulig vis. Men, etter å ha tenkt på operasjon i mange år og konsultasjon med Dr. Berg, bestemte jeg meg for å velge operasjon. Konsultasjonen var bygget på en god dialog, han var dyktig til å forklare hele prosessen og jeg følte mine ønsker og bekymringer ble lyttet til. Han ga den tryggheten som var viktig i et så stort valg.

Dr. Berg er en meget erfaren kirurg og jeg opplevde at han brenner for sitt fag, noe som selvsagt er kjempeflott for en pasient å oppleve. Han ønsker det beste resultatet og det fikk jeg også! Jeg er super takknemlig og strålende fornøyd.

Profesjonell og lyttende kirurg 🙏

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Dr. Thomas er en utrolig omsorgsfull, profesjonell, og lyttende kirurg. Jeg visste heller ikke hva j gikk til, men bare den mottakelsen jeg fikk på konsultasjon gjorde meg ekstremt trygg på at jeg hadde valgt rett sted.

Helt fra start til slutt har j blitt fullt informert og ivaretatt av dr. Thomas og hans crew. Var hjemmekoselig, deilig å bli sett på operasjonsdagen.

Jeg må si at resultater etter 10 dager er amazing.
Jeg tok full bukplastikk, med rafting og fettsuging av hofter.
Siden j har slitt litt med arrdannelse så er dette virkelig noe som ble tatt hensyn til iht sying av mage etterpå. Her er det perfeksjon og brukt tid på å gjøre meg fornøyd.
Jeg er mer enn det også og gleder meg til veien videre og healingen.
Anbefaler virkelig cosmo og dr. THOMAS