Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Trygg, kunnskapsrik og profesjonell

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Dr. Thomas Berg has made my new health journey very comfortable and amazing. He was patient enough to listen and answer all my questions, responded immediately when I communicated and calmed me down whenever I panicked because of a health reaction. He is a professional, ethical, calm and knowledgeable doctor.

Proffesjonell

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

For noen år tilbake var jeg svært skeptisk til plastikkirurgi og ville aldri gjettet at jeg ville bli ‘en av de’. Jeg har nå rundet 50 og har gjennomført både panneløft og ansiktsløft hos Hilde. Min største frykt var at jeg skulle se operert ut. Til dere som vurderer; Hilde har en genuin forståelse for pasientens ønske. Jeg følte at jeg ble hørt og at jeg kjente ro og trygghet gjennom hele prosessen. Jeg angrer ikke et sekund! Føler at jeg ser yngre og mer opplagt ut. Tusen takk, Hilde!

Et godt resultat kommer ikke av seg selv.

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

I mitt ønske om å bli kvitt fett poser og rynker under øynene, fikk jeg anbefalt Cosmo Clinic. Jeg er 68 år og var redd for at alder kunne ha noe å si for resultatet. Jeg har nå fått dette gjort. Ønsket resultat er oppnådd, uten arr! Det er en glede å kunne anbefale klinikken v/Tomm Bjærke, basert på resultat og hele prosessen ifra begynnelse til slutt. Jeg har også blitt en hudpleie kunde. Godt å føle seg ivaretatt ut ifra behov.

Anbefales

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Komunikasjon før underveis og etterkontroll var utført på en god og forståelsesfull og profesjonell måte. Resultatet var perfekt.
Kan anbefale dette stedet.

Profesjonell service

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Etter 10 år med innkapslet protese,smerte og ubehag fikk jeg byttet ut protese av lege Tom Bjærke.Fantastisk lege!!Anbefaller på det sterkeste!!