Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Trygg, god og veldig dyktig!!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg har nå operert hos Thomas engang, og var ingen tvil om at han skulle være den jeg gikk til igjen for mitt neste operasjon.
Thomas er dyktig til det han gjør så han visste akkurat hva jeg trengt for å bli fornøyd, noe jeg virkelig er.
Han svarer deg så fort han kan og hjelper så fort han kan både før og etter operasjon. Han er snill og du blir fort trygg på han, noe som var veldig viktig for meg før operasjon.
Han fiksa min største usikkerhet og gjordet det bedre enn forventet 😊
Jeg er kjempe fornøyd!!
Jeg vil virkelig anbefale Thomas Berg, Jeg gleder meg til mitt neste operasjon med han!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!!!!!

Fantastisk resultat

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg er bare så utrolig fornøyd med hele opplevelsen med kvalitet og omsorg i alle ledd og har oppnådd et fantastisk resultat med hals og facelift. Jeg ser så flott og naturlig ut, 20 år yngre!! Veldig lite smerter. Jeg kan anbefale Hilde Bjærke på det varmeste.

Den beste!

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Etter å ha snakket med flere kirurger var valget enkelt; Hilde og cosmo Clinic var absolutt mest tilitsvekkende. jeg ønsket å fjerne dobbelthaken og hamsterposer. Jeg fikk god informasjon, tydelige forklaringer og troverdige før- og etterbilder. Vi landet på at hals- og nedre ansiktsløft var riktig for meg. Jeg er strålende fornøyd med resultatet, ser 10 år yngre ut, uten at noen kan se at jeg er operert.

Trygg og god opplevelse. Anbefales!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Endelig har jeg tatt den operasjonen jeg ønsket etter mange års vurdering!

Jeg fikk utført full bukplastikk med rafing, fettsuging av mage og hofter samt brystforstørring med eget fett. Med god informasjon i forkant av inngrepet, og på selve operasjonsdagen følte jeg meg godt ivaretatt. Jeg fikk mobilnr. direkte til legen og kunne ringe ham når som helst dersom det var noe jeg lurte på. Resultatet ble mye bedre enn jeg forventet. Jeg er strålende fornøyd.

Kan anbefale Thomas Moe Berg til alle som måtte vurdere å få utført det samme som meg selv! Jeg vil garantert velge ham senere dersom det blir behov. 5 av 5 ⭐️ fra meg.

Fantastisk resultat

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg forstørret brystene med silikon for rundt et år siden hos Tom. Følte meg ivaretatt og forstått under konsultasjonen. Følte meg like trygg på selve operasjonsdagen. Alle var hyggelige. Resultatet ble også bedre enn jeg noensinne kunne forventet. Pent og naturlig resultat. Anbefaler på det varmeste.