Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Trygt og godt hos Cosmo Clinic!

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Denne høsten og vinteren har jeg vært pasient hos Tomm Bjærke. Under den innledende konsultasjonen fikk jeg god og presis informasjon som gjorde at det var enkelt for meg å forstå hva som var mine alternativer, samt fordelene og ulempene ved disse. Dette bidro til at jeg kunne ta et godt og riktig valg på egne vegne. På operasjonsdagen ble jeg tatt godt imot og mottok detaljert informasjon om hva som skulle skje. Under mitt opphold fikk jeg hele tiden omsorgsfull pleie fra Tomm og hans team og følte meg trygg og avslappet. Når jeg kom hjem fikk jeg videre oppfølging via telefon med beskjed om at jeg kunne ringe direkte til Tomm hvis jeg ble urolig eller hadde noen spørsmål. Terskelen for å ta kontakt skulle være lav. Jeg trengte ikke å benytte meg av dette da jeg hverken hadde nevneverdige smerter eller komplikasjoner. På bakgrunn av dette anbefaler jeg Tomm Bjærke og Cosmo Clinic på det varmeste.

Faglig dyktig gir trygghet

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg har tatt full buk med sying av magemuskler hos Thomas. Jeg fikk utrolig god service og resultatene er superfine. Snittet er veldig fin og jeg fikk veldig god info før under og etter operasjonen. Vil absolutt anbefale Thomas Berg og Cosmo. Hadde gått dit igjen om jeg fikk velge på nytt.

Dyktig og profesjonelt

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Fikk utført panneløft hos Dr. Hilde Bjærke. Opplevde henne som trygg, kunnskapsrik og med svært gode ferdigheter. Fikk god veiledning i forkant og er glad jeg fulgte hennes anbefaling. Resultatet er blitt veldig bra og jeg er kjempefornøyd. Kan anbefale henne og klinikken på det varmeste.

Omsorgsfull, profesjonell og tilstede.

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Endelig har jeg tatt den operasjonen jeg ønsket etter mange års vurdering! Jeg har ammet 3 barn og mine bryst føltes ikke lenger som mine. De var også forskjellige i størrelse. Jeg ønsket å kunne føle meg feminin og naturlig stolt av kroppen min igjen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, etter å ha lagt inn små proteser via armhulen. Arrene er ubetydelige. Hadde endel smerter og ubehag etter å ha lagt inn proteser under bryst- muskelen, men insisterte selv på dette valget.

Jeg har følt meg svært godt ivaretatt fra jeg kom inn til vurdering første gang og frem til og med kontroll 3 mnd etter operasjon. Thomas har møtt meg med varme, respekt og alltid svart raskt på det jeg lurte på etter operasjonen. Fantastisk tilgjengelig og imøtekommende! Jeg kan varmt anbefale Cosmo Clinic og Thomas Berg!

Trygg, rolig, alt var veldig bra

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Fra første konsultasjon, var de alltid tilgjengelig for spørsmål, både Thomas og resepsjonen, de ga raskt time, og jeg har følt meg trygg hele veien.
Fine lokaler og kjempe fine folk, og jeg kan kontakte de både på tlf og mail etter operasjon også.
Kjempe bra 😊