Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Takknemlig

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Tankene begynte for to år siden, skal skal ikke. Endelig fikk jeg mot nok til en konsultasjon, der jeg ble godt mottatt. Jeg fikk god og nøye info om hva som ville hjelpe meg. God info om selve operasjonen og prosessen etter. I dag har det gått 6 måneder, alt har gått som forventet, superfornøyd og 15 år «yngre». Det fine er at ingen tror jeg har gjort noe, men mange komplimenter på hvor godt jeg ser ut. Takk til Hilde :)

Svært fornøyd

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg opplevde å bli veldig godt mottatt på Cosmo Clinic. En lun og fin atmosfære som gav et femstjernes førsteinntrykk. Jeg vurderte lenge før jeg endelig tok kontakt med Hilde Bjærke for å gjøre et fullt halsløft. Noe som viste seg å gjøre meg 15-20 år yngre. Det er helt magisk! Bare etter 14 dager kunne jeg gå på jobb uten at noen la merke til at jeg var operert. Etter 2 mnd ser jeg virkelig mye flottere ut enn forventet. Ingen synlige arr, bare et lite arr under haken. Lite smerter forbundet med oprasjonen, men noe hevelse som gradvis ble borte. Jeg kan anbefale Hilde Bjærke på det varmeste. Hun er ikke bare en kunstner i sitt yrke, men har et svært behagelig og godt vesen. Tusen takk igjen!
Hilsen [navn fjernet av moderator] , 58 år.

Betryggende og godt kvalifisert

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Hadde en fantastisk opplevelse fra start til slutt. Fra en god videokonsultasjon, til mottak på klinikken, selve operasjonen og deretter oppfølging. Realistiske svar og forventninger. Moderne og rent på klinikken. Alltid tilgjengelig ved spørsmål. Anbefales på det sterkeste!

Trygg og kunnskapsrik og over all forventning

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg valgte å gjøre et ansikt /halsløft samt øvre øyelokk og laser rundt munnen.
Gjorde en grundig undersøkelse før jeg valgte falt på Cocmo Clinic . Klinikken var flott og innbydende og jeg ble tatt godt imot av dyktige medarbeidere .
Fikk i forkant grundig informasjon både skriftlig/ muntlig av kirurgen Hilde Bjerke som var utrulig sympatisk person .Hun er profesjonell og utførte sitt arbeid helt fantastisk .Hun viste virkelig hva hun kan . Resultatet er over all forventning !!
Jeg ser overhode ikke «operert» ut men fresh og opplagt ut -og veldig mange år yngre enn da jeg kom inn døren !
Jeg anbefaler Hilde Bjerke på det varmeste

Superfornøyd!

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Etter å ha sett det trette og aldrende fjeset på zoom og teams i 1,5 år måtte jeg anerkjenne at det var på høy tid å ta grep.
Jeg er utrolig fornøyd og glad for at jeg lot Hilde gjøre jobben. Herlighet for en forandring!
Kjenner meg, og ser ut, som om jeg er 15 år yngre.
Uten tvil vil jeg anbefale Hilde og den flotte gjengen på Cosmo til alle som vurderer å heise litt på ansiktet 😊