Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Dyktig og profesjonell

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Har vært hos Hilde Bjærke for to uker siden og foretatt halsløft, ansiktsløft og nedre øyelokk med laser. To uker etter operasjonen ser jeg minst 15 år yngre ut! Og det viktigste er at jeg ser ikke operert ut. For meg betyr det at det er utrolig dyktig gjennomført. Jeg ble godt tatt imot på klinikken, alle var hyggelige og ga meg trygghet. Etter operasjonen hadde jeg noen spørsmål og fikk raskt svar på telefonen. Jeg vil anbefale Dr Hilde Bjærke og Cosmo clinic på det varmeste!

Trygg og med en utrolig estetisk sans.

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg er 60 år og fikk operert øvre øyelokk.
Jeg er overrasket på hvor godt resultatet ble. Hun har lang erfaring og en utrolig flott estetisk sans.
Hvis og når jeg eventuelt velger og gjøre mer med ansiktet kommer jeg til å gå til Hilde Bjærke.

Over all forventning!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Det er nå ett år siden jeg fikk utført full bukplastikk med sammensying av magemuskler hos dr Thomas Berg/Cosmo Clinic. Jeg har hatt et fantastisk år! Livet mitt er faktisk forandret til det bedre!
Hovedårsaken til at jeg gjennomgikk operasjonen var delte magemuskler (rectus diastase) etter to litt tunge svangerskap. Dette kunne jeg nok fått dekket av det offentlige, da delingen var rundt 6 cm, men jeg hadde mye plager i buk og bekken, og orket ikke å kanskje måtte vente i flere år på både konsultasjon og operasjon. Det angrer jeg overhodet ikke på.
Dr Berg ga meg svært god informasjon, både om at det er en viss risiko forbundet med et så omfattende inngrep, og ikke minst om hvilket resultat jeg kunne forvente. Jeg sjekket dermed inn på operasjonsdagen med et realistisk forventningsnivå, og kunne fokusere på det som skulle foregå.
Selve operasjonen tok bare noen timer. Jeg valgte å stramme opp huden på magen, samt å fettsuge mage og flanker samtidig, og jeg er imponert over hvor nøye og detaljfokusert dr Berg er! Både hofte-hoftesnitt og gammel navle ble sydd med innvendige sting, og har grodd meget fint! Det store hofte-hoftesnittet er i tillegg lagt så lavt at selv en lav, liten bikinitruse skjuler arret godt. Jeg vet også at dr Berg legger mye innsats i penest mulige arr, og det ser jeg resultatet av hver dag. Han bruker dessuten en teknikk for å gi ny navle et mest mulig naturlig utseende, og dette er jeg særdeles fornøyd med.
Etter operasjonen har jeg også blitt svært godt ivaretatt. Jeg kunne kontakte dr Berg direkte dersom jeg hadde spørsmål, og hadde åpen dør til klinikken ved behov for kontroll og lignende. Jeg fikk det jeg trengte av smertestillende til rekonvalesensperioden, og god informasjon om sårstell og annet som er viktig for rask og god tilheling.
Det siste året har vært fylt av gode oppdagelser. Først og fremst har muskulatur og ligamenter i bekken og rygg fått overraskende god hjelp av magemuskler som endelig kan gjøre jobben sin. Smerter og ubehag har blitt betraktelig redusert, og det er derfor lettere å trene og styrke muskulaturen ytterligere. Dette er noe som er sterkt undervurdert og altfor lite medisinsk kunnskap om etter min mening!
Når jeg først skulle gjøre dette, er jeg veldig glad for at jeg valgte «hele pakken», med det kosmetiske også, for resultatet er over all forventning. Jeg har nå både en kropp som fungerer svært mye bedre, og jeg kan bruke vanlige klær i vanlige størrelser, uten ubehag og plager slik jeg hadde særlig i livet på alle plagg tidligere. Jeg skal heller ikke undervurdere det å kunne ikle seg bikini med en viss stolthet og tilfredshet. Tusen takk til dr Thomas Berg!

Helt rått arbeid

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg fikk utført halsløft samt innlegging av hakeimplantat. Resultatet overgår alle mine forventinger. Jeg følte meg meget godt ivaretatt fra første konsultasjon til kontroll etter utført arbeid. Hilde er en profesjonell, behagelig, trygg og sympatisk kirurg som jeg kan anbefale på det varmeste.
Jeg er veldig glad jeg endte opp i hendene til Hilde.

Ivaretatt

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Etter å ha tenkt lenge og grundig var tiden moden for å stramme opp hals og nedre del av ansiktet. etter tips fra kosmetisk sykepleier om Hilde Bjærke, og lest meg opp på referanser var jeg ikke i tvil om at dette var rette stedet å gå. Jeg fikk grundig info om prosedyren og følte meg ivaretatt fra første stund. Operasjonen gikk fint og jeg hadde ikke smerter i etterkant. Overnattet på hotell rett over gata og fjernet dren dagen etter, for deretter å reise hjem. Etter knappe 2 uker var jeg tilbake for å fjerne sting og Hilde var like fornøyd som meg. Tilheling har gått raskt, var ute blandt folk etter 10 dager uten å føle at noen så noe spesielt ved meg. Så vurderer du operasjon kan jeg på det sterkeste anbefale Hilde, ei imøtekommende og trygg dame som ser ut til å være dypt engasjert i arbeidet og klientene sine.