Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Brystforstørrelsen gikk over all forventning!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med hele prosessen, fra konsultasjonen til operasjonen og tiden etter. Dr. Berg er svært dyktig og profesjonell. Jeg følte meg godt ivaretatt og han forstod hva jeg ønsket. Vi ble enig om motiva ergonomix 400cc under muskelen og resultatet ble sååå bra!
Angrer ikke et sekund på at jeg valgte Cosmo Clinic og Dr. Berg!
Vil anbefale de som er i tvil om å booke en konsultasjon. Jeg fikk masse klarhet i ting og følte meg veldig trygt:)
Vil absolutt anbefale Dr.Berg!

Profesjonell, kunnskapsrik, dyktig og imøtekommende

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Allerede i mitt første møte med Hilde Bjærke, følte jeg meg forstått, respektert og ivaretatt.

Jeg er 46 år og nærmest over natten begynte jeg å se alderstegnene i ansiktet. Jeg følte jeg måtte "aktivisere" musklene i ansiktet hele tiden for ikke å se sliten, sur og trøtt ut. Ansiktet som møtte meg i speilet så ikke lenger ut som mitt indre bilde av meg selv. Jeg bestemte meg derfor for at jeg ville gjennomføre en Facelift.

Fordi jeg er over gjennomsnittet opptatt av hvor dyktige folk er i sine jobber, brukte jeg lang tid på å oppdatere meg på bakgrunnen til de ulike kirurgene som utfører facelift i Norge. Den aller først klinikken jeg fant, var Cosmo Clinic og det var denne jeg sammenliknet alle opp mot. Det var ingen som kunne måle seg med denne og Hilde Brunvold Bjærke. Det at hun har jobbet på Rikshospitalet som overlege med ansvar for rekonstruksjon av pasienter med facialisparese (ansiktslammelse) gjorde at jeg ikke lenger var i tvil. Hildes kniv var den jeg ville legge meg under. Det angrer jeg ikke på her jeg sitter dagen etter operasjonen og allerede nå kan se et resultat som jeg ikke turte å drømme om. Hilde har gitt meg tilbake ungdommens skjønnhet! År med tøffe studier, det å jobbe seg opp til å sitte i en lederposisjon samtidig som jeg har oppdratt et barn alene, hadde satt sine spor i ansiktet. Kroppen er trent, men ansiktet representerte ikke lenger hvordan jeg følte meg.

Hilde har på magisk vis og med en kirurgs presisjon, gitt meg en ny sjanse til å ta verden med storm. Hun har gitt meg tilbake over 17 år av livet mitt. Jeg ser ut som jeg kan huske meg selv i slutten av 20 årene!

På Cosmo Clinic merker man tydelig at hver og en av medarbeiderne er håndplukkede. Her er det kvalitet i alle ledd og det er tydelig at medarbeiderne er stolte av å jobbe ved denne klinikken. Stemningen er god og lokalene er lekre. Man får følelsen av å være en filmstjerne når man blir tatt imot i slike lokaler og av så profesjonelle og vennlige mennesker.

Jeg kan av hele mitt hjerte og på det aller sterkeste, anbefale Hilde Bjerke.

Mvh
[navn fjernet av moderator], 46 år
Master of Management

Best i sitt fag!

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Halsløft og ansiktsløft – juni 2021.

Målet mitt var å finne en kirurg som kunne gi meg et naturlig og «uoperert» resultat. Etter en lang prosess med grundig research falt valget på dr. Hilde Bjærke og Cosmo Clinic.

Hilde er profesjonell, faglig dyktig og ærlig. Hun har i tillegg en behagelig og imøtekommende personlighet, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Så langt er jeg super fornøyd med resultatet og gir Hilde mine beste anbefalinger. Dette er en kirurg som kan faget sitt!

Toppkarakter!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Fra første stund følte jeg meg godt ivaretatt av alle jeg har vært i kontakt med hos Cosmo Clinic, men Thomas Berg får full score på alle punkter. Faglig dyktig, behagelig fremtoning og forståelsesfull for mine ønsker og behov for kirurgi. Nå tre måneder etter brystreduksjon og løft er jeg klar til å møte sommerferie og bikinitid med langt bedre selvfølelse og holdning enn før takket være Thomas og Cosmo.
Anbefales varmt!

Godt ivaretatt og meget fornøyd!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg ble godt ivaretatt og er meget fornøyd med hele prosessen.

Fikk god informasjon, ble godt fulgt opp både før, under og etter operasjonen. Følte meg hele tiden trygg!

Thomas er svært nøye, ærlig og svært opptatt av et godt slutt resultat.

Jeg fjernet silikon og tok brystløft, og er overrasket over hvor godt resultater ble!

Kan på det sterkeste anbefale denne klinikken og Thomas Berg