Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediCo Legesenter
Oppriktig interessert og grundig
Lege: Nadeem Asjid SkrevetHar gått hos Nadeem Asjid siden 2015. Jeg er så fornøyd at jeg fikk inn hele familien i pasientlisten hans.
Han er god til å lytte, tillitsfull, interessert i deg som person og meget grundig. I tillegg er han veldig koselig og blid og har en naturlig og svært imøtekommende væremøte.
Beste fastlegen!
Lege: Fahim Latif SkrevetBytte fastlege till Løkkegården & Fahim, fördi jag läst så mye gott om han på nett. Och ja, han skuffar verkligen inte. Superduktig och empatisk lege, jag känner mig trygg och ivaretatt hos han, både ang. mig själv och min dotter på 2 år.
Kunnskap
Lege: Fahim Latif SkrevetVirker som han vet hva han snakker om.
Men fortell alt hvordan sykdom arter seg som kunde har. Fortell svarene på alle prøver som tas.
Solid og kunnskapsrik
Lege: Nadeem Asjid SkrevetJeg har hatt noen konsultasjoner og er svært fornøyd. Han tar seg tid og lytter på hva jeg sier. Han forklarer også på en god og tillitsfull måte. Desverre er hans liste fylt opp ellers hadde jeg overført hele familien til han som fastlege. Han er rask med tilbakemelding på pasientsky mtp prøver og forværelset er raske med tilbakemelding på mine spørsmål.
Tillitvekkende og dyktig
Lege: Nadeem Asjid SkrevetNy fastlege er alltid spennende, men denne gangen ble det en gledelig overgang. Han lytter, er rask til å få med seg ting, virker oppdatert. Vi har fått rask hjelp når det er noe uventet som skjer og han er flink med barna. Han virker som han både ser og hører pasienten og svarene han kommer med bekrefter det.