Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvadraturen legesenter
Meget spesiell lege
Lege: Inge Jørandli SkrevetLite høflig. Blir ofte meget sint. Trodde jeg kom til en bra lege, men ble svært skuffet. Glemmer ofte - både når det f.eks. gjelder medisiner, henvisninger osv. Er mer opptatt av seg sjøl enn å lytte til pasientens problemer. Vanskelig for å erkjenne sine egne feil. Virket som seriøs lege den første tid, men hadde jeg visst hva jeg gikk til etter hvert, hadde jeg aldri valgt denne legen.
Veldig fornøyd
Lege: Inge Jørandli SkrevetJørandli har vært en fantastisk person for meg. Har opplevd mye rart oppi igjennom og blir alltid tatt på alvor. Han har lyttet til meg, fulgt opp situasjonen min, og er på hugget med en gang det er et problem. Jeg får med meg skriv hjem som forklarer nærmere det som evnt. feiler meg. Han er medmenneskelig, og jeg føler jeg prater med " en venn ". Kan absolutt IKKE kjenne meg igjen i det flere har skrevet på siden her, og har anbefalt denne legen videre ved flere anledninger. Litt forsinkelser er det, men det for meg betyr bare at han tar seg god tid til pasientene sine. Anbefales varmt!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Åshild Espeland SkrevetFøler meg trygg og i gode hender. Hyggelig og imøtekommende, følger godt opp. Hatt henne halve livet mitt og og kommer aldri til å bytte.
DYKTIG
Lege: Inge Jørandli SkrevetDyktig og efectiv. Bruker god tid på pasient og gir gode råd. Når jeg følger hans råd, merker/ kjenner jeg positive forandringer i min helse/kropp.
Tydelig og imøtekommende
Lege: Åshild Espeland SkrevetJeg er veldig fornøyde har fått tydelig og god informasjon og oppfølging😊blitt møtt på en god og respektfull måte.