Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvadraturen legesenter
Dyktig lege
Lege: Inge Jørandli SkrevetKjenner meg ikke igjen i de negative kommentarene på denne siden. Han er en av de beste fastlegene jeg har hatt. Han lytter til meg og virker genuint interessert i hva jeg har å si. Inge er alltid i godt humør og møter meg med et smil. Vi har alltid funner løsninger på mine problemer, og han jobber hardt for å komme til bunns i det jeg sliter med nå.
STYR UNNA
Lege: Inge Jørandli SkrevetHold dere unna. Han er ikke en fastlege en trenger eller ønsker. Opplevde han som krenkende, truende, sint, uforskammet & sårende. Han viser ingen empati eller forståelse. Styr unna og slipp ubehagelige opplevelser !!
En lege jeg aldri drar til igjen
Lege: Inge Jørandli SkrevetHan er meget uhøflig og lite imøtekommende. Uempatisk og svarer utrolig frekt. Følte meg lite velkommen spesielt ettersom at han hverken hilset eller ga noen smil i det heletatt. En god del frekke kommentarer og tror ikke alltid på pasienten. Med mindre du tåler en lege med lite empati og en del uhøflige kommentarer anbefaler jeg ikke denne legen.
Dyktig!
Lege: Åshild Espeland SkrevetLegen er dyktig og jeg føler med ivaretatt på alle måter. Har bare positive opplevelser . Legen er veldig flink med mine barn også. Legen kan være forsinket innimellom men jeg går heller til en lege som kan være litt forsinket enn en som hiver deg på dør etter 15 min. Anbefales
Anbefales IKKE!!
Lege: Inge Jørandli SkrevetIkke la deg lure.
Første gang jeg hørte om konsultasjonen min mormor hadde, tenkte jeg kanskje du var flink, eller bare litt rar.
Mistet all respekt for deg, da du velger å ikke høre på pårørende. Ikke gjør du de siste månedene til en gammel dame uverdig å leve, men du sliter også pårørende ut!
Hadde satt pris på at du ikke sa dårlige vitser eller begynte å snakke om noe helt annet.
Det hadde vært hyggelig om du hørte på pasienten. Det hadde vært hyggelig om du valgte å respektere pasienten. Det hadde vært hyggelig om du ikke svarer på forespørsler med store bokstaver og utropstegn.