Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvadraturen legesenter
Beste legen ❤️
Lege: Åshild Espeland SkrevetÅshild er den skjønneste, beste legen.. Vi går til henne hele familien, og har alltid fått beste oppfølging uansett om det har vært meg eller barna. Rask på henvisninger, og spør alltid hvordan jeg har det privat og på jobb. Gode råd ift kvinnehelse. Åshild har også fulgt opp med telefon på kvelder etter operasjon på barna. At hun også driver med akupunktur og tenker alternativt er også et stor pluss.. Vi er så glad i Åshild 😘
styr unna
Lege: Åshild Espeland SkrevetElendig oppfølging, kjempe frekk , nedlatende og kverulant, så unødvendig og uten grunn .
Aldri opplevd maken, en helse attes som ville tat 5min hos hvilken som helst annen lege, nå har jeg hatt 3timer for denne attesten, og sist time sa jeg til henne at det var veldig frekt måten hun drev og snakket ned til meg, som startet en diskusjon . Alt endte med at jeg ble kastet ut av lege timen og hun nektet og gi men tjenesten jeg BETALTE for gangen før .
Og hun har pratet i telefonen hver gang, og dratt ut av rommet 5-7min av en 20mins lege time.
En time pluss ventetid .
flink til å følge deg opp
Lege: Anne Sissel Sørensen Skrevethar hatt henne som lege i 26 år og er alltid blitt fulgt godt opp og tatt på alvor. kan virkelig anbefales
Vil ikke anbefale denne legen!
Lege: Åshild Espeland SkrevetDenne legen ser mer på datamaskinen enn deg som menneske! Hun er nedlatende, frekk, belærende, lite empatisk og eier ingen medfølelse. Trenger du en lege som ser deg og sier noen oppløftende ord, ikke velg denne legen. Hun har også lite styr på tingene.
Sykemeldinger kommer ikke som lovet, masse rot.
Var hos henne for videre utredning, ingenting ble løst. Måtte bytte lege til et annet kontor.
Tar pasienten alltid på alvor
Lege: Anne Sissel Sørensen SkrevetGrundig, lyttende og fin å snakke med. Det oppleves alltid trygt og godt å snakke med Anne Sissel Sørensen!