Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvadraturen legesenter
Beste fastlegen
Lege: Anne Sissel Sørensen SkrevetDet finnes faktisk ikke ord for å forklare denne dama. Hun brenner virkelig for det hun gjør, og følger deg opp så innmari godt. Ved flere anledninger har hun ringt meg sent på kveldstid bare for å følge opp og høre at alt er greit. Jeg vet at jeg er i de tryggeste hender hos Anne Sissel. 10 av 5 stjerner!!
Samvittighetsfull og grundig
Lege: Inge Jørandli SkrevetSom pasient i ca 20 år har jeg et godt grunnlag til å foreta en vurdering. Jørandli er faglig dyktig, samvittighetsfull og grundig og viser genuin interesse for pasientens ve og vel. Han er i tillegg en hyggelig person som er enkel å forholde seg til. Pensjonist
Human og flink.
Lege: Inge Jørandli SkrevetHar hatt denne legen siden jeg kom til Kristiansand for 20 år siden. Alltid vennlig og hjelper. Flink og trygg, rask til å henvise videre når det trengs. Elsker humoren.
Heltstøpt menneske
Lege: Anne Sissel Sørensen SkrevetFantastisk lege og menneske, hun ser deg hører på deg og hjelper deg. I tillegg er hun tøff når det trengs
God oppfølging og forståelse for pasienter.
Lege: Inge Jørandli SkrevetJeg har hatt Inge Jørandli som fastlege over en lengre periode og opplever han som svært professjonell, pålitelig samt forståelsesfull og flink til å følge opp pasientene sine.