Kvadraturen legesenter

Vestre Strandgate 32 4612 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Kvadraturen legesenter

Unik og verdsatt

Lege: Anne Sissel Sørensen Skrevet

Anne Sissel er unik! Slik jeg ser det. Hun viser enorm empati, er oppmerksom og medmenneskelig. Du føler deg sett, hørt og alle spørsmål blir tatt på alvor. Hun tar seg tid og følger godt opp! Ikke mist er hun veldig trygg og oppdatert i jobben. profesjonell med en ydmykhet som bygger tillit og trygghet hva enn utfordringen måtte være.
Føler meg så heldig som har henne! ❤️ Tusen takk for jobben du gjør og deg som med menneske Anne Sissel.

Den beste legen jeg har hatt!

Lege: Anne Sissel Sørensen Skrevet

Anne Sissel Sørensen bryr seg virkelig om deg som pasient. Hun tar seg alltid god tid, lytter, og kommer med gode råd og oppfølging. I en verden der de fleste leger bare stirrer inn i skjermen et par minutter før de kjapt sender sender deg hjem med en Paracet fremstår Sørensen som et fantastisk, medmenneskelig unntak!

Fantastisk

Lege: Inge Jørandli Skrevet

Jeg har hatt Jørandli siden jeg var liten og har alltid vært veldig fornøyd! Har alltid fått god hjelp og han har alltid vært blid og hyggelig når jeg har vært hos han. Har aldri vært redd for å dra til legen selv når jeg var barn, og følte meg alltid veldig trygg.

Lytter ikke til pasienten sin!!

Lege: Åshild Espeland Skrevet

Min kone er kronisk syk og blei anbefalt Åshild av noen vennen, stor feil var det å lytte til våres venner, legen er ikke til å komme i kontakt med! Etter avtale skulle legen sende inn sykemelding i slutten av måneden, dette har hu ikke gjort! Så nu blir det spennende å se hvor lenge vi må venter før nav mottaker den!!

Innlevende og bryr seg

Lege: Åshild Espeland Skrevet

Espeland kan anbefales på det varmeste. Har møtt mange leger i løpet av livet, og denne er blant de jeg støtter meg til og stoler på. Opplever høy faglig standard samtidig med høy medmenneskelig forståelse.
Får alltid hurtig time, ofte akutt også til våre barn. Tar oss på alvor og henviser til relevante behandlere og forklarer hvorfor når det ikke trengs.
Dette er riktig bruk av våre felles skattepenger, at legen tar stilling til hvilken behandling som er relevant, det er ikke opp til pasienten selv.