Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medicus Helsesenter
Den beste legen av alle!
Lege: Diana Schnierer Selstø SkrevetUtrolig imøtekommende, lyttende, interessert og har tid, uansett hvor forsinket de er. Veldig flink med barna - første legen minstejenta ikke var redd. Anbefales på det beste.
Meget god lege
Lege: Carl Martin Welde SkrevetHar evnen å lytte, tar seg tid til pasienten, lite ventetid hvis ting haster, effektiv. Hva mer kan en fastlege bli?
Beste legen jeg har hatt
Lege: Diana Schnierer Selstø SkrevetSprudlende, morsom, flink, nøyaktig, effektiv. Jeg følte at jeg var i trygge hender. Vi trenger fastleger som henne!
Meget fornøyd
Lege: Elisabet Kopperud Kvinge SkrevetTil informasjon har jeg kun vært hos Elisabeth én gang, da jeg veldig sjeldent går til legen.
Bra:
Elisabeth var imøtekommende, forståelsesfull og respekterende. Hun tok meg på alvor og gav uttrykk for å være oppriktig interessert i meg og min situasjon. Hun utførte også sin oppgave i saken på en utmerket måte.
Forbedringspotensiale:
Det er ingen stor sak, men hun glemte å få svar på et spørsmål som var kritisk for saken i løpet av legetimen. Hun ringte meg i løpet av kort tid og ordnet opp i dette på en profesjonell måte. Forbedringspotensialet må da være å unngå slike situasjoner i fremtiden.
Konklusjon:
Jeg er alt i alt meget fornøyd med Elisabeth som fastlege.
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Diana Schnierer Selstø SkrevetHun tar tid og lytter. Hun vil virkelig det beste for sine pasienter!