Om vurderingeneSiste vurderinger av Privatklinikken i Skien
Hyggelig, trygg og profesjonell
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetJeg følte meg veldig godt ivaretatt og klarte fort å slappe av. Jeg likte godt at dr Nocodemus var så lun og hyggelig. Han forklarte så godt underveis og la vekt på å være veldig varsom. Så når det ble ubehagelig var han veldig flink til å bruke tid og komme seg skånsomt gjennom svingene i tarmen.
Jeg var heldig for det var ikke noen negative funn i min tarm.
Dette var en bevisstgjøring som har gjort meg godt.
Anbefaler virkelig dr. Nicodemus.
Liten kommentar til helsevesenet: Jeg skulle ønske det fantes hjelp for IBS, for det er vel irritabel tarm jeg har, så kunne man fått en henvisning til dette etter koloskopi.
Behagelig møte med behandler.
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetGod informasjon om behandlingen av behandler. Fikk gode svar på mine spørsmål underveis i behandlingen og god veiledning etter behandling. Gode fasiliteter på klinikken(garderober og behandlingsrom). Samlet vurdering godt ivaretatt av vennlig ansatte.
Ivaretatt
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetGrua meg veldig,men for noen flotte mennesker. Ble tatt godt vare på og de fortalte nøye hva de skulle gjøre. Oppfølging også veldig bra. Absolutt å anbefale
Behagelig opplevelse.
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetAt det går an å skrive noe positivt etter å ha tatt en coloskopi , men det kan jeg etter å ha vært så heldig å fått komme til klinikken til Tiberiu Nicodemus.
Møtet med Nicodemus og hans hyggelige kone ga en følelse av trygghet og faglig kunnskap.
Med takknemlig hilsen fra [navn fjernet av moderator].
Å bli godt ivaretatt
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetEr meget fornøyd med undersøkelsen. Dr.Nicodemus er en faglig dyktig lege, som ga veldig god veldig god informasjon under og etter undersøkelsen. Hyggelig assistent også. Kan så absolutt anbefale denne privatklinikken👍👍👍