Om vurderingeneSiste vurderinger av Privatklinikken i Skien
Fantastisk profesjonell
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetVeldig fornøyd med behandlingen jeg fikk på denne klinikken i Skien. Veldig trygt å være pasient der, og Tiberiu er også veldig informativ og gir deg forklaringer underveis i behandlingen. Anbefales!
Meget hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetVar til Gastro- og kolonskopi hos Dr. Nicodemus. Det var en meget hyggelig opplevelse fra jeg kom til jeg gikk.
Både han og sykepleier var meget hyggelige. Det var flotte lokaler og garderobeforhold var upåklagelige. Dr. Nicodemus var rolig, kunnskapsrik og fortalte hva han gjorde og hvordan det så ut. En meget positiv opplevelse.
Konsultasjon i etterkant var informativ og grundig. Han var lydhør og svarte godt på alle spørsmål.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetEtter nok en gastroskopi sitter jeg igjen med en positiv opplevelse. Blir tatt godt vare på av lege og sykepleier. God forklaring både under og etter undersøkelsen. Ikke redd for å reise dit igjen.
Veldig bra
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetBle veldig godt ivaretatt og fikk god innformasjon om alt jeg lurte på hyggelig kontorer og personal.
Bra
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetDet var en flink lege som kunne det han drev med. Det ble gitt god info. Kort ventetid. Ryddig og bra.