Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hisøy Legesenter
Dyktig og omsorgsfull lege
Lege: Veslemøy Cathrine Hippe SkrevetLege som tar en på alvor. Dersom det er gode grunner for det, er det ikke vanskelig å få henvisning videre om det skulle være behov for det.
Driver også med medisinsk yoga som også viser at hun ser hele mennesket, ikke bare diagnosen.
dårligste legen jeg noen gang har hatt frekke folk i resepsjonen
Lege: Martin Andreas Runde Skrevetetter å ha vært i tlf kø i 19 min så får jeg svar fra ei grinete daqme med null forståelse for logikk eller at folk er forskjellige terningkast 0
Anbefales for oss med stoffskiftesykdommer
Lege: Veslemøy Cathrine Hippe SkrevetSvært flink lege som kan mye om sykdommer i thyroidea.
Hun hører på pasientene og sender de som trenger det raskt videre til spesialist.
Hun kan anbefales på det sterkeste.
Den beste
Lege: Veslemøy Cathrine Hippe SkrevetJeg har hatt Hippe i mange år nå, kunne aldri tenke meg å bytte fastlege og vil synes det var ille hvis hun skulle flyttet til annen kommune langt vekk. Hun tar alltid meg på alvor, og henviser fort dersom det er noe man må videre til. Fantastisk lege, hun er bare en helt utrolig flott lege - og må man vente lenge på for å komme inn til timen så er det så enkelt som dette: neste gang er det jeg som trenger litt ekstra tid - og da får nestemann vente.... sånn er det :)
En meget dyktig og tillitsfull lege
Lege: Martin Andreas Runde SkrevetEn lege som virkelig kan anbefales. Tar seg god tid til å lytte og forslå tiltak. En lege som har stor innsikt i faget og evne til å tenke utradisjonelt, gir deg aldri opp. God forståelse på psykiske lidelser og flink til å henvise til spesialisttjenester når det er behov for det. Hyggelig personale på hele legesenteret.