Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS
Vanskelig å kommunisere med og lite imøtekommende
Lege: Faiza Basharat SkrevetVar hos henne for en legetime. Hun er svært lite imøtekommende. Vanskelig å få spurt henne noen spørsmål også, da hun avbryter ofte og det virker ikke som hun har lyst å høre på det du sier. Jeg følte nesten at jeg ble jagd ut og det virket som hun ville ha meg ut så fort som mulig. Og jeg var bare inne i 5-10 minutter. Gikk fra timen og følte egentlig ikke jeg hadde fått svar på noe da det ikke gikk å spørre henne om noe. Virker ikke særlig interessert i å høre på deg. Første gang jeg har gått fra en legetime og følt meg dårlig... Anbefales absolutt ikke.
Dårlig kommunikasjon og uoversiktlig
Lege: Faiza Basharat SkrevetJeg har hatt Faiza som fastlege i ett års tid nå og har vært misfornøyd siden start. Jeg byttet grunnet flytting og fordi jeg ventet en liten baby. Hun var dårlig på å informere om gravid forløpet og forløpet etter babyen er kommet. Hun er sjelden tilgjengelig, jeg får aldri time når det trengs og må alltid vente 30-45min før jeg får komme inn. Når jeg først har kommet inn og forsøker å snakke med henne er det ofte hun ikke forstår hva jeg mener og jeg forstår heller ikke alltid hva hun sier. Hun er veldig direkte, viser lite omsorg og forståelse samt kan svare litt frekt og avvisende. I tillegg jobber hun korte arbeidsdager og har ofte fri, som trekker kraftig ned når man har behov for kontakt. Hun virker heller ikke særlig organisert. Generelt er de som jobber på legekontoret i resepsjonen heller ikke veldig imøtekommende. De er ustrukturert, frekk. Anbefales IKKE!
Utrolig flink og trygg fastlege
Lege: Nirosha Srikumar SkrevetJeg har flyttet litt rundt og hatt ulike fastleger med varierende hell. Nå har jeg fått Nirosha, og jeg har aldri følt meg så trygg, sett og ivaretatt av en fastlege tidligere.
Hun forstår det jeg sier, tar seg tid til å bli kjent med meg, ser mine behov/utfordringer og tar trygge vurderinger.
For alle spørsmål hun stiller forklarer hun årsak/medisinsk bakgrunn til spørsmålet.
Jeg hadde i utgangspunktet kun time for allergikontroll, men hun tok seg tid til å undersøke også andre spørsmål jeg hadde.
Vikar på vikar og ingen oppfølging
Lege: Siri Annie Åsli SkrevetDiabetes, krever oppfølging og sjekk av medisindoser og andre følger. Med vikar på vikar for Åsli svikter det helt. Ingen vikar med lav stillingsprosent tar ansvar for denne typen pasienter. Tidligere kom inn innkallinger til sjekker regelmessig, siden 2018 eller 2019, med vikarer finnes det ingen ansvarsfølelse, fastlegeordningen blir en vits. Det er alvorlig for pasientens liv og helse.
Erfaren og trygg
Lege: Siri Annie Åsli SkrevetJeg har vært hos Siri siden hun begynte som fastlege, og blir bare mer og mer fornøyd. Hun passer på meg, ringer når det er noe muffins med blodprøver, får meg lagt inn på sykehus når det trengs, og gir god oppfølging på kroniske greier. Hun sier fra når det er noe hun ikke kan så mye om, og det elsker jeg når leger gjør. Det er jo ingen som forventer at hun skal vite alt om alt. Ideelt sett skulle man klonet Siri, for verden trenger flere som henne.