Torshovdalen Legesenter AS

Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS

Tålmodighet og lyttende

Lege: Nirosha Srikumar Skrevet

Nirosha gir utrykk for at hun faktisk lytter og ser deg som pasient. Gir deg tid, ser deg i øynene og skriver ikke når du forteller hva du trenger hjelp med. Får meg til å føle meg sett, trygg og gir god støtte og behandling. Beste legen jeg har hatt!

Hyggelig og kunnskapsrik

Lege: Stein Anders Solgård Skrevet

Han spør alltid «er det noe mer jeg kan hjelpe deg med» før timen er ferdig, så du er sikker på å få tatt opp alt som er relevant.

Hilser alltid og er veldig vennlig.

Henviser til spesialist ved behov.

Fantastisk fastlege

Lege: Salmana Hafsa Ata Rønning Skrevet

Flink, grundig og hyggelig. Jeg er lege selv, men føler meg utrolig ivaretatt av henne. Endelig en fastlege jeg stoler 100% på. Anbefales!

Effektiv, hyggelig og trygg!

Lege: Salmana Hafsa Ata Rønning Skrevet

Anbefales på det sterkeste. Perfekt match for meg som ønsker en effektiv, hyggelig og trygg lege. Hun tar seg tid til å høre på hva jeg trenger, men løser ting kjapt og proft. Får du Salmana som fastlege har du skutt gullfuglen, slik føler i hvert fall jeg det.

Useriøs og lite imøtekommende

Lege: Faiza Basharat Skrevet

Har hatt Faiza som fastlege i 1,5 år og er svært misfornøyd. For det første er hun alltid forsinket. Det har aldri hendt at jeg har kommet inn til en legetime før en halvtime etter at den egentlig skulle ha startet. For det andre er hun vanskelig å kommunisere med, da hun virker veldig lite forståelsesfull og ikke er særlig imøtekommende. Hun avbryter ofte, og kan svare frekt. Har heller aldri følt at hun har tatt meg på alvor de gangene jeg har prøvd å ta opp ting med henne som har vært vanskelig. Nå har jeg endelig fått byttet til en ny fastlege og kunne ikke vært mer fornøyd med avgjørelsen! Hun anbefales IKKE!