Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS
Fantastisk lege!
Lege: Siri Annie Åsli SkrevetHar aldri følt meg mer ivaretatt og hørt. En varm og god person med genuin omsorg for andre :-)
Dårlig tid
Lege: Stein Anders Solgård SkrevetSom en person som ofte er til legen og trenger mye oppfølging, følte jeg ikke Stein passet for meg. Han virket ofte å ha dårlig tid og skrev fort ut piller uten å fortelle helt hvorfor eller hva som kan gjøres for å forebygge årsaken til smerter eller lignende. Følte meg ikke alltid hørt og at han alltid hadde dårlig tid.
Kjip vikar
Lege: Siri Annie Åsli SkrevetJeg har bare opplevd vikarer. Ikke veldig fornøyd. Stresser tiden og lytter lite. Lav troverdighet
Veldig god lege
Lege: Stein Anders Solgård SkrevetJeg har alltid vært veldig fornøyd med Eriksen. Han er hyggelig, tar seg tid til alle mulige spørsmål og husker deg fra gang til gang. Men er samtidig effektiv og flink.
Selve legesenteret er også veldig bra. Du kan fikse mye over sms, jeg får alltid time raskt og det er sjelden venting før timen.
Anbefales ikke
Lege: Faiza Basharat SkrevetHun hører ikke på meg når jeg snakker, lar meg ikke snakke ferdig og hun ønsker å få meg ut så fort som mulig. Til hver time er hun minst 45 minutter for sen, og hun lar meg sjelden være inne i mer enn 2 minutter, uansett hva timen gjelder. Jeg var hos henne nylig med fire relativt alvorlige ting som jeg måtte ta opp, hun lot meg ikke fortelle om en av dem engang. Jeg føler at hun er både frekk og uhøflig, i tillegg til at hun ikke tar meg seriøst som pasient. Anbefales virkelig ikke.