Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS
Til saken
Lege: Stein Anders Solgård SkrevetDenne legen kaster ikke bort tiden på koseprat. Dyktig og grundig lege som virker oppvakt.
Han skriver fort og helt uten skrivefeil, noe som er svært sjelden og tyder på god utdannelse!
Dere som klager på at han ikke er empatisk nok eller bruker for lite tid på å høre på dere. Gå heller til en psykolog! Jeg vil ha en faglig dyktig lege som ikke lar meg vente i tre kvarter (som min forrige lege). Og empati har han i massevis.
6 minutter!!
Lege: Stein Anders Solgård SkrevetHar vært hos han kun en gang da min fastlege var borte. Jeg hadde tre ting jeg ville ta opp, bl.a veggedyrstikk(som jeg fant ut i ettertid).
Jeg var der inne i 6!! minutter, og det jeg endte opp meg var allergimedisin for myggstikk selv om jeg visste det ikke var mygg jeg hadde blitt stukket av.
Dette er en lege som ikke bryr seg.
Midt på treet
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetJeg har hatt han som fastlege i 6 år nå og har nettopp byttet til ny. Han virket veldig profesjonell, og tok seg tid til det jeg hadde å si, men grunnen til jeg byttet var at jeg følte jeg ikke ble tatt ordentlig på alvor og han fulgte ikke opp noe med mindre det trengtes.
Faiza Basharat har jeg hatt som lege fra fastlegeordningen. En veldig dyktig lege!
Lege: Faiza Basharat SkrevetHun er effektiv og grundig!
Hun er på tilbudsiden hele tiden og yter svært god service!
Hun er svært empatisk og strekker seg langt for å hjelpe meg med min kroniske sykdom.
Denne legen vil jeg fraråde å gå til!
Lege: Faiza Basharat SkrevetSom ung og førstegangsfødende trenger man veiledning og god oppfølging. Jeg skulle levere urinprøve som er viktig i svangerskapet, og 3 ganger var laboratoriet stengt!
Jeg hadde behov for akuttime 2 ganger, men legen hadde ikke tid, og jeg måtte dra til legevakta. For å få tatt nødvendige prøver, måtte jeg dra til lege og jordmor på Ullevål. Legen er stresset, hører ikke etter hva du sier, og prater masse som er vanskelig å forstå.
Jeg har nå flyttet til vestlandet, og helsepersonalet her stiller seg uforstående til hvordan legen har fulgt meg opp. Bl.a. er det viktig å få tatt blodprøve i uke 32. jeg flyttet i uke 35, og har aldri fått beskjed om dette.
Er du syk, usikker og trenger oppfølging, så styr unna denne legen!