Sørbyen legesenter

Strandvegen 106 9006 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter

Opp og ned

Lege: Lene Togstad Skrevet

Lene er en god lege, men til tider legger hun mye skyld i psykiske problemer. Dette gjør at man ikke føler seg ivaretatt. Hun ser lett på store problemer, finner korte lettvinte måter som ikke er til hjelp.
Flere ganger opplevd å bli "oversett". Har vært syk lenge, etter flere år med kamp fikk jeg vurdering fra sykepleier der legen min skulle tatt tak for lenge siden.
Men Lene har også vært til god hjelp, og er som regel ganske grei å ha som fastlege. De som jobber i resepsjon/ laboratoriumet burde fjernes! De oppfører seg om de hater jobben sin, smiler aldri og man føler seg som en idiot i demmes nærvær.

Jeg var neppe velkommen der

Lege: Steinar Robertsen Skrevet

Det føltes som om både legekontoret og legen såg det som sin plikt å forhindre at jeg skulle få helsehjelp. Jeg fikk høre at prøver koster penger og at det ikke var noen vits i å finne ut av hva som var årsaken til helseproblemene.Tok 6 måneder og to anmodninger fra annen spesialist før jeg ble henvist til utredning.

Han snakket ille om visse pasientgrupper, og det var mye rot. Ufullstendige sykemeldinger, regninger som jeg ikke skulle ha, inkassokrav på regninger som jeg ikke hadde fått, men vel spurt etter gjentatte ganger, ble sendt til UNN for å ta prøver som egentlig legekontoret skulle ta så de sendte meg tilbake, fikk tatt feil type prøve så måtte komme tilbake, osv, osv.

Til slutt hadde jeg en stor klump i magen hver gang jeg dit. Jeg var syk og i behov for hjelp og støtte men kontakten med dem føltes mer som en kamp og ble en stor belastning for meg. Mulig det bare var noe med meg som han ikke likte, hva veit jeg, men denne fastlegen fungerte ikke i det hele tatt for meg. Nå har jeg en annen lege på et annet kontor og det fungerer MYE bedre.

Hjelpsom og hyggelig

Lege: Lene Togstad Skrevet

Byttet til Lene for noen år siden etter at jeg ikke ble tatt på alvor av min daværende fastlege. Var fornøyd etter første time med henne, hun følger godt med og spør f.eks. hvordan det gikk med den siste plagen jeg hadde når jeg kommer for en ny time osv. Føler meg tatt på alvor og jeg føler at hun bryr seg og gjør det hun kan for å hjelpe. Det eneste negative er at hun har mange pasienter som gjør at man kan måtte vente en stund på time, og at noen av helsesekretærene virker til å ha stått opp med feil fot. Det løser seg som regel med en hyggelig tone og et smil når man snakker til dem.

Beste fastlegen man kan ha

Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou Skrevet

Veldig fornøyd med Lise som fastlege. Hun lytter, er forståelsesfull og flink til å både hjelpe og finne løsninger! Eneste negative er at hun bare jobber et par dager i uken. Har hatt flere dårlige erfariner med vikar Marte Broks, og prøver helst å unngå å dra til legen de dagene hun er på jobb.
Heldigvis er Lise så flink at det veier opp for det!

Serviceinnstilt dyktig lege

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Meget flink og dyktig lege. Tar tak i ting. Kan komme med flere ting til timen og hun ordnet det. Er hun usikker og ikke vet noe om det du lurer på undersøkelser hun der opp og du får svar. Nesten aldri ventetid, serviceinnstilt blide personal der. Bedre legekontor skal du lete lenge etter.Rent og fint.