Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter
Empatisk
Lege: Marit Helene Kalstad SkrevetStiller gode spørsmål. Flink til å lytte og å fange hovedpoeng i det som blir sagt. Hun ser flere sider ved en problemstilling og snakker på en forståelig måte. Tiden en konsultasjon varer er begrenset men hun er flink til å poengtere at mer tid kan settes av ved neste time om nødvendig.
Stresset
Lege: Marit Helene Kalstad SkrevetDessverre var min lege opptatt. Marit var ikke imøtekommende, ikke ble jeg tatt på alvor, og ikke skal jeg noensinne tilbake til henne!!!
Vanskelig å bytte fra
Lege: Marit Helene Kalstad SkrevetHar hatt Marit som fastlege flere år. Ble byttet til henne da min tidligere lege forlot praksisen. Har vært veldig fornøyd. Selv om jeg er sjeldent til legen, så føler jeg at hun kjenner meg. Hører på det jeg har å si, tar meg seriøst og følger opp effektivt ut fra det. Godt humør har hun også. Nå har jeg flyttet, har utsatt i det lengste å bytte lege.
Lytter og tar deg på alvor!
Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou SkrevetHun tar seg tid til å lytte på hva pasienten har å si, kommer med en rekke forslag til hva man vil gjøre videre og gir sin faglige vurdering av ulike behandlingsmetoder, men lar likevel pasienten få komme med sine innspill og tar dem på alvor.
Svært imøtekommende lege som nesten gjør deg friskere bare ved samtalen inne på legekontoret.
Tror ikke jeg har hatt bedre fastlege.
Lege: Steinar Robertsen SkrevetVeldig hyggelig, faglig flink og hjelpsom. Et smil har han alltid på lur under en konsultasjon. Stoler helt på han som lege. Går alltid derfra med en følelse av at jeg har fått en riktig behandling.