Risvollan Legesenter AS

Ingeborg Aas veg 4 7036 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS

Tafatt og lite tilgjengeleg

Lege: Malin Aasprong Holberg Skrevet

Har Malin som fastlege, men vurderer å bytte. Veldig hyggelig og smilende, men det hjelper ikke når hun sjelden er tilgjengelig. Jeg får ofte en annen lege når jeg bestiller time, og når jeg ber om resepter får jeg ALDRI svar, men må purre på hver eneste gang. Får heller aldri den type smertestillende jeg ber om til tross for at den funker mye bedre, og jeg får aldri noen forklaring eller begrunnelse. Synd, for hun virker veldig trivelig og imøtekommende.

Trygg og dyktig

Lege: Ørjan Sæknan Skrevet

Hører alltid på pasienten, tar seg tid og følger opp "problemet" anbefaler på det sterkeste Ørjan sæknan. Fikk beskjed om at han slutter nå, har hatt han som fastlege i over 10 år. Blir vanskelig å finne en ny lege med like forståelse og kompetanse.

Fornøyd

Lege: Trine Irene Skarsvåg Skrevet

Jeg har i hovedsak alltid fått hjelpen og medisinene jeg trenger. Lett å bestille ny time med sms og hyggelige folk i resepsjonen hos Risvollan legekontor.

Alt i alt er jeg fornøyd.

Anbefales ikke

Lege: Ole Christen Løvli Skrevet

Dårlig til å lese og kommunisere med pasienten. Tar seg ikke tid til å sette seg inn i pasientens problemer, spesielt hvis de er på det psykiske plan. Virker til tider arrogant og avvisende.

Faktisk den beste legen jeg har hatt.

Lege: Kamilla Kahn Heuch Skrevet

Kamilla tar deg på alvor, lytter nøye og er svært kompetent.

Jeg pleier lese meg litt opp og gjøre meg en formening om hva det kan være som feiler meg før jeg går til legen (med mindre det er akutt). Da er det veldig fint å kunne diskutere med Kamilla og føle at forarbeidet man har gjort blir møtt med respekt. Noen ganger er hun enig med det jeg har tenkt, andre ganger ikke, og da sier hun så klart det. Det er jo hun som er eksperten tross alt! Uansett, så har det iallefall alltid vært hyggelig å komme til Kamilla. =))