Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ranheim Legesenter
Imøtekommende og engasjert fastlege som følger opp.
Lege: Marthe Sand Skjelbred SkrevetVeldig fornøyd med å ha Marthe Sand Skjelbred som fastlege for meg og mine barn. Hun tar seg tid, følger opp, og henviser ved behov.
Marthe tilbyr også video-/telefonkonsultasjon, noe som er meget tidsbesparende i en travel hverdag. Helt topp!
Kan trygt anbefales!
Flott fastlege
Lege: Karl Ulvan Hilt SkrevetHar hatt Karl Ulvan Hilt som fastlege gjennom oppveksten og byttet på grunn av flytting i forbindelse med studier. Har følt meg hørt i forbindelse med fysiske og psykiske problemer opp gjennom, og har aldri hatt en problematisk opplevelse her.
Fysisk ja, psykisk nei
Lege: Marthe Sand Skjelbred SkrevetFlink hvis man er fysisk syk, elendig hvis man er psykisk syk. Må bytte lege siden hun ikke tar psykisk sykdom seriøst, og jeg dermed ikke klarer å dra til henne for fysiske plager heller.
Anbefales ikke
Lege: Olav Aas SkrevetUnder ingen av mine konsultasjoner hos Olav fikk jeg følelsen av at han tok meg på alvor. Inntrykket var hele tiden at jeg var i veien og at mine problemer ikke var reelle. Konsekvensen av dette ble til slutt å bytte fastlege.
Anbefales ikke
Lege: Marthe Sand Skjelbred SkrevetVirker ikke interessert i å hjelpe eller å finne løsninger på noe, går ut derifra med en svært dårlig følelse av å ikke bli sett eller hørt. Vanskelig og kommunisere med, er ikke en god lytter. Kommer ikke med noen løsninger når det er et problem. Virker å ha lite kunnskap om tilbudene som finnes, og gir ikke uttrykk for å ønske å hjelpe til med å finne en løsning heller.