Ranheim Legesenter

Vikelvfaret 4 7054 Ranheim

Siste vurderinger av behandlere ved Ranheim Legesenter

Imøtekommende og engasjert fastlege som følger opp.

Lege: Marthe Sand Skjelbred Skrevet

Veldig fornøyd med å ha Marthe Sand Skjelbred som fastlege for meg og mine barn. Hun tar seg tid, følger opp, og henviser ved behov.

Marthe tilbyr også video-/telefonkonsultasjon, noe som er meget tidsbesparende i en travel hverdag. Helt topp!

Kan trygt anbefales!

Flott fastlege

Lege: Karl Ulvan Hilt Skrevet

Har hatt Karl Ulvan Hilt som fastlege gjennom oppveksten og byttet på grunn av flytting i forbindelse med studier. Har følt meg hørt i forbindelse med fysiske og psykiske problemer opp gjennom, og har aldri hatt en problematisk opplevelse her.

Fysisk ja, psykisk nei

Lege: Marthe Sand Skjelbred Skrevet

Flink hvis man er fysisk syk, elendig hvis man er psykisk syk. Må bytte lege siden hun ikke tar psykisk sykdom seriøst, og jeg dermed ikke klarer å dra til henne for fysiske plager heller.

Anbefales ikke

Lege: Olav Aas Skrevet

Under ingen av mine konsultasjoner hos Olav fikk jeg følelsen av at han tok meg på alvor. Inntrykket var hele tiden at jeg var i veien og at mine problemer ikke var reelle. Konsekvensen av dette ble til slutt å bytte fastlege.

Anbefales ikke

Lege: Marthe Sand Skjelbred Skrevet

Virker ikke interessert i å hjelpe eller å finne løsninger på noe, går ut derifra med en svært dårlig følelse av å ikke bli sett eller hørt. Vanskelig og kommunisere med, er ikke en god lytter. Kommer ikke med noen løsninger når det er et problem. Virker å ha lite kunnskap om tilbudene som finnes, og gir ikke uttrykk for å ønske å hjelpe til med å finne en løsning heller.