Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Lyttende og trygg lege
Lege: Anne Gurine Egeland Høie SkrevetAnne Gurine er en lege som får meg til å føle meg hørt. Opplever at hun tar symptomene mine på alvor, og hun kommer med løsningsforslag som både er produktive og fornuftige, og jeg føler meg inkludert i valgprosessen. Selv om det ikke alltid har gått den veien jeg har sett for meg, så trygger hun meg og vi finner ut av noe sammen. Tror det er både gode og viktige egenskaper som fastlege!
Selve SiO helse legesenter kan bli bedre på mange måter, og jeg forstår det er et travelt sted. Skulle nok ønske det var litt enklere å få hastetimer, men her er fastlegen veldig god. Hun svarer på meldinger forholdsvis raskt og vi kan finne ut av ting uten at jeg må møte opp på legesenteret. Det er topp!
Dette er første gang jeg håper på å ha en fastlege lenge!
Uforberedt og uhøffelig.
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetKan hende hun er ok hvis du er der for enklere saker, men med meg var hun ikke bare vanskelig å ha med å gjøre (I samarbeid med andre behandlere) men også presset meg til å slutte på studiene, når jeg til slutt (med andre behandlere) bestemte meg for å ta pause fra studier for helsen skyld, gjorde hun narr av meg.
Hun kommer med kjælenavn som gjorde meg ukomfortabel. Det kan hende andre ville likt henne hvis du ikke må til legen ofte. Svarer raskt på fornyelse av resepter da, det er det eneste postive jeg dessverre har å si.
Kunnskapsrik og vennlig
Lege: Sara Ingegerd Eriksson Grodås SkrevetFår alltid god behandling hos Sara. Opplever at hun er flink til å se helheten i helsen fremfor symptomene; slik at hun kan gi rett behandling. Føler meg ivaretatt og velkommen.
Da hun er tilgjengelig hos SiO 3(?) dager i uken, tar det gjerne 2-3 uker før en får time dersom det ikke er akutt. Hastetime får man som regel på dagen/dagen etter.
Trygg og lyttende
Lege: Anne Aalgaard SkrevetEn faglig dyktig lege som ser hele mennesket og aldri virker til å ha dårlig tid når hun er med deg.
Muligens den beste legen jeg har hatt!
Lege: Brynjar Saunes Bye SkrevetJeg har aldri hatt en mer sympatisk og imøtekommende lege noen gang. Han har tatt alle mine utfordringer på alvor og har alltid møtt meg med respekt og godt humør. Jeg kan varmt anbefale Brynjar til andre for får du han som lege er man jaggu heldig!