Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Trygg, kunskapsrik, og omfattene
Lege: Sara Ingegerd Eriksson Grodås SkrevetDette er en lege som følger opp å gir en grundig undersøkelse. Vil påstå at det er den beste legen jeg har hatt. I tillegg føler jeg at hun er veldig kunnskapsrik og har stor kompetanse da jeg har noe komplisert helse.
Trygg og hyggelig
Lege: Kristina Sigrid Spro SkrevetSpro er en veldig god fastlege! Hun tar en på alvor og er flink på sitt jobb. Føler meg alltid trygg og ivaretatt etter mine konsultasjoner med Spro.
Kunnskapsrik og handlekraftig
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetAldri hatt en så effektiv og god fastlege før. Hun er nøye og virker som hun genuint bryr seg om at jeg skal få det bedre. Jeg gruer meg alltid til å dra til legen, men går alltid ut av kontoret hennes med en god og trygg følelse.
Dyktig og engasjert
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetKathleen er utrolig kunnskapsrik og god til å forklare vanskelige medisinske ting på en forståelig måte. Empatisk og forståelsesfull, jeg føler meg veldig godt ivaretatt hos henne.
Lyttende, varm, konkret
Lege: Aida Kevelj Klafstad SkrevetEn lege som lytter, forklarer og gir råd. Hun er dyktig og gjør at du føler deg sett og hørt uansett hva det måtte være.