Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Hyggelig og hjelpsom
Lege: Kristina Sigrid Spro SkrevetJeg har hatt hatt Kristina som fastlege en liten stund nå, og har bare hatt positive opplevelser! Hun er lett å snakke med, virker som hun genuint bryr seg og gir god hjelp. Anbefales!
Trygg og flink lege
Lege: Anne Aalgaard SkrevetAnne er en trygg lege som tar seg tid til deg som pasient. Har vært hos henne flere ganger med ulike formål og har bare gode ting å si om henne.
Personlig, hyggelig og kunnskapsrik.
Trygg og grundig
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetJeg har hatt mange dårlige opplevelser med leger, og har sjeldent følt at jeg har blitt tatt på alvor. Jeg fikk tilfeldigvis Herulf som vikar for min lege, og det er det beste som har skjedd meg. Han tok de psykiske problemene mine på alvor, og jeg ble så lettet at jeg blir rørt når jeg tenker på det. Han satt opp en ny time med en gang, for å sørge for at det gikk riktig vei. Han gjorde en virkelig forskjell i mitt liv. Anbefales!
Grundig og imøtekommende
Lege: Anne Aalgaard SkrevetOpplevde Anne som svært grundig, dyktig og imøtekommende. Tok meg mellom pasienter samme dag som jeg kontaktet henne. Veldig fin opplevelse og bli hørt og tatt på alvor!
Faglig sterk og empatisk
Lege: Sara Ingegerd Eriksson Grodås SkrevetSara er den beste fastlegen jeg har hatt - anbefaler henne til alle. At hun ikke har hatt de beste vikarene kan ikke hun klandres for. Jeg føler meg alltid ivaretatt når jeg er hos henne. Hun er faglig veldig sterk, men kjenner også sin begrensning og konfererer med andre leger der hun er usikker - noe jeg ser på som et stort tillitstegn! Skråsikre leger er farlige leger. Skulle ønske jeg kunne ha Sara som fastlege også etter studielivet.