Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Beste fastlegen jeg har hatt!
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetHerulf er den første legen som har tatt meg på alvor når jeg har kommet med psykiske og fysiske plager, men spesielt psykisk. Når jeg kom til han med en dårlig mental helse, tok han meg på alvor med en gang og gjorde at jeg fikk startet med behandling hos psykolog raskt, noe som reddet meg. Han lytter, er empatisk og bruker tid på å bli kjent med deg. Jeg liker å bruke litt humor for å lette tunge tematikker, og Herulf er flink til å gjøre det på riktig måte uten at det går på bekostning av alvoret. Føler meg veldig trygg og godt ivaretatt hos Herulf, og jeg gruer meg aldri til en time hos han uansett om tematikken ikke alltid er like hyggelig, han får meg alltid til å smile. Anbefaler han til alle jeg kjenner!
Rude and unprofessional
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetI think this was the most unprofessional and empathy-less medical professional I have ever met. She confused me with all the procedures, didn't take my complaints seriously and even told me that I should change the clinic.
Omsorgsfull og dyktig
Lege: Anne Gurine Egeland Høie SkrevetHun har tatt alle mine problemer på alvor, og hjulpet meg hver eneste gang noe har dukket opp. Har hatt stor tillit, og følt meg godt ivaretatt. Hadde gjerne beholdt henne som min fastlege livet ut. Anbefales på det sterkeste!
Empatisk og grundig
Lege: Linn Therese Schreiner SkrevetJeg har vært hos Linn Therese med både fysiske og psykiske plager og har alltid følt meg godt ivaretatt og tatt på alvor. Hun stiller mange spørsmål for å få hele bildet og tar tester/prøver når det trengs, etter min erfaring. Jeg opplever henne som faglig dyktig (uten at jeg selv har medisinsk kompetanse, men det er inntrykket).
Hun bruker også kommunikasjon via det elektroniske systemet effektivt.
Ledige timer ligger ofte ganske langt fram i tid.
Jeg må dessverre bytte lege pga. endt studietid, ellers skulle jeg gjerne fortsatt med Linn Therese i mange år framover.
Kunnskapsrik, direkte og veldig hyggelig!
Lege: Aida Kevelj Klafstad SkrevetJeg er veldig fornøyd med Aida som lege. Hun tok meg seriøst med en gang og ga meg ny informasjon om tilstanden min som ingen annen lege har fortalt meg tidligere, dette var veldig fint å høre for meg. Hun sier ting akkurat som det er, som jeg liker super godt, og man føler seg veldig velkommen hos henne. Det er fint å komme til henne da hun alltid smiler og er glad for å se deg!