SiO Helse

Problemveien 9 0314 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved SiO Helse

Beste fastlegen jeg har hatt

Lege: Linn Therese Schreiner Skrevet

Fikk byttet til Linn Therese etter at forrige fastlegen sluttet i jobben sin.

Hun er grundig som lege, og tar seg god tid til å lytte og høre på hva problemet ditt er. Hun fremstår som en veldig empatisk dame, med god forståelse for fysisk og psykisk helse.

Hun er også ryddig og rask til å gi svar over melding på helsenorge.

Som andre skriver, så må man ofte vente 10-15min på timen, men det har jeg måttet gjort for alle andre leger på sio helse, så det der er ikke noe annerledes.

Anbefales på det varmeste!

Flink, hjelpsom og direkte

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

Ei som bar ben i nesen og sier det som det er. Flink faglig og hjelpsom. Var til god hjelp når jeg ble syk i under studiet. Hadde ikke klart meg å fullføre uten hennes hjelp! Anbefales hvis du ønsker en direkte lege

Tidenes beste lege

Lege: Linn Therese Schreiner Skrevet

Linn Therese er en utrolig forståelsesfull, kunnskapsrik og dyktig lege. Hun lytter godt og er flink til å "sette sammen" symptomer og se hele bildet på plagene. I motsetning til mange andre leger forstår hun at det psykiske og fysiske henger sammen og stiller de rette spørsmålene, og tar alle problemer seriøst.
Jeg har aldri følt meg så sett av en lege noen gang - selv om hun har mange pasienter (og det noen ganger er litt ventetid for time), er hun eksepsjonelt medmenneskelig, tålmodig og virkelig god i jobben sin. Hun benytter også et program der man kan "maile" direkte med henne, ved for eksempel prøvesvar og eventuell tilleggsinformasjon hun har om saken din, noe som er veldig effektivt da man ofte vil stille legen et direkte spørsmål etter konsultasjon eller prøvesvar. Alt i alt, anbefales på det varmeste.

Pålitelig

Lege: Anette Maria Kopperud Skrevet

God fastlege. Alltid tilgjengelig, får hjelp når jeg trenger den.
Det er bra parkering og hyggelig personell

Beste legen jeg har hatt

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

Herulf er den beste legen jeg har hatt. Tidligere har jeg unngått å snakke med leger, og ikke turt å bestille time på grunn av legeskrekk. Nå er jeg veldig komfortabel hos legen, bestiller time om jeg har enkle spørsmål og føler meg alltid godt ivaretatt.
Han kan absolutt være direkte og effektiv, men genuint opptatt av å hjelpe pasientene sine. Han strekker seg langt for å sikre at du får den hjelpen akkurat du trenger, og er full av omsorg. Absolutt en fantastisk lege jeg vil anbefale til alle. Både for psyisk og fysisk sykdom.