SiO Helse

Problemveien 9 0314 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved SiO Helse

Uempatisk og slurvete

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

Har ikke et godt inntrykk av denne legen, etter å ha vært hos henne flere ganger. Hun har veldig dårlig tid, og avbryter mye. Jeg opplever at hun ikke tar seg tid til å høre på pasienten, og derfor er det en utfordring å få den hjelpen jeg trenger.

Hun er veldig direkte, som i noen tilfeller er fint, men som i andre kan virke skremmende. I flere situasjoner har jeg opplevd henne som uempatisk. De gangene jeg har hatt time hos henne, har hun vært i dårlig humør.

Hun er ofte presis og i rute.

Tillitsfull og støttende

Lege: Anne Gurine Egeland Høie Skrevet

Hadde henne som lege i en vanskelig periode der jeg trengte ekstra støtte. Hun både satte av ekstra tid, og strakk seg langt for å hjelpe, til tross for hvor dårlig tid fastleger har om dagen.

Trygg og god

Lege: Anette Maria Kopperud Skrevet

Anette er en kjempegod lege. Hos henne får jeg alltid hjelp og hun strekker seg langt for å hjelpe - enten hun hjelper selv eller formidler hjelp fra andre.

Beste fastlegen jeg har hatt

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

Kathleen Henriksen er uten tvil den beste fastlegen (og legen) jeg har møtt. Utrolig grundig og kunnskapsrik. I tillegg er hun en utrolig kul dame! Anbefales!

For kjapp.. merkelig at jeg må ofte vente så lenge for å komme inn

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

Han virker i grunn hyggelig og gjør det mest grunnleggende han skal og jeg får sykemelding hvis det trengs, men (som dessverre leger flest) tenker han ikke "ut av boksen". Jeg føler ikke at jeg får noe særlig hjelp med plagene mine. Jeg må si at det ofte føles som om han bagatelliserer plagene mine og prøver å bli kvitt meg så fort som mulig. Dette er spesielt irriterende siden jeg ofte må sitte og vente i minst 20-30 min for å komme inn, og har opplevd å måtte vente i venteværelset også nesten en time...