Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
Engasjert og dyktig
Lege: Eleonora Brodwall SkrevetHar hatt Brodwall som fastlege i over 20 år. Hun har alltid fulgt opp alt fra kroniske til akutte plager.
Tar seg tid, og er hyggelig.
Kan varmt anbefales.
overflatisk på psykisk helse
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetJeg støtter forrige vurdering mtp psykisk helse. Føler ikke den delen av min kropp blir tatt alvorlig og grundig nok. Man bør ikke haste gjennom en konsultasjon om psykisk helse - her trengs som regel lengre tid enn ved somatikk.
Trond er hyggelig og behjelpelig men alt går veldig fort og det er mye øyekontakt med skjermen og lite med meg...
Trygg, grundig, dyktig og kunnskapsrik
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetTrond er en lege som jeg føler meg godt ivaretatt av. Han er grundig og tar seg god tid hver gang jer er hos han. Han hendviser til spesialist når han ser det nødvendig. God å prate med og løsnings orientert med god oppfølging.
Dyktig og prof
Lege: Geir Sneen SkrevetJeg har gått til Geir Sneen i over to år nå og er meget fornøyd. Jeg er en kresen pasient som kan irritere de fleste leger, men ikke Geir. Han lytter, sjekker, forklarer og følger opp.
Ikke tatt på alvor
Lege: Geir Sneen SkrevetFølte at jeg ikke ble tatt på alvor, selvom han var i tide virket han stresset å brukte lite tid på konsultasjonen. Jeg er generelt en stresset og nervøs person som gruer seg for å gå til legen, og dette gjorde ikke saken bedre.. Dårlig bruk av penger og tid å gå hit.