Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
Kunskapsrik og vennlig lege.
Lege: Geir Sneen SkrevetStor kunnskap i sitt fag og har en stor forståelse ang psykisk og fysisk sykdom.
Anbefaller på det varmeste at få opplevelsen at gå til Geir!
Man føler seg ivaretatt!
Løser alt!
Lege: Geir Sneen SkrevetDr. Sneen er en utmerket lege. Jeg byttet fra en quack til Dr. Geir, og det er den beste avgjørelsen på lenge. Jeg får den hjelpen jeg trenger; ingen kyniske avslag. Ble også henvist på en veldig god måte. Han hørte på det jeg hadde å si. Stjerne i margen fra meg!!! :-)
Utilgjengelig
Lege: Eleonora Brodwall SkrevetHar de siste gangene (over tid) blitt møtt av en vikar og ikke Eleonora. Vikaren er sikkert en dyktig lege, men han er veldig treig, snakker seg bort og har generelt problemer med kommunikasjon. Nå må jeg byttet lege for å få hjelpen jeg trenger. Kan også nevne at det nye kontoret kun har trappeadkomst og ikke er barnevennlig.
En kjempe god lege.
Lege: Aslak Holtestaul SkrevetAslak Holtestaul har vært fastlegen min hele livet. Jeg opplever at Aslak er genuint opptatt av og hjelpe meg på riktig måte uansett hva det måtte være.
Aslak skriver ikke ut medisin uten at pasienten virkelig har et behov for dette. Som jeg i ettertid er veldig glad for.
Serviceminded
Lege: Aslak Holtestaul SkrevetHan er Interessert . Han følger opp . Er hyggelig. Alltid blid . Virker som han bryr seg om dine pasienter.