Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetHar vært pasient hos Trond D J fra han startet på Oslo City legesenter. Har alltid blitt fulgt opp på beste måte. Raske henvisninger til spesialister.
En fantastisk lege.
Lege: Aslak Holtestaul SkrevetLytter, vennlig og raus, faglig dyktig. Tilgjengelig og alt vi har snakket om blir gjort, uten løse tråder. En erfaring jeg ikke har hatt med mine tidligere fastleger. Har kun gode ord å si om fastlege Aslak Holtestaul.
En dyktig lege
Lege: Geir Sneen SkrevetHar hatt Geir som fastlege i mange år og har bare positivt å si. Jeg bruker Geir som lege og ikke psykolog og har fått den oppmerksomhet og hjelp jeg har forventet og trengt. Har bla hatt kreft ( som han oppdaget) og fikk god og rask hjelp
Kunnskapsrik, effektiv, forstående
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetTrond har hjulpet meg i mine mange medisinske kriker og kroker. Han tar en hver "greie" på strak arm og fordummer meg aldri. Han er effektiv, noe jeg vet og dermed er forberedt på når jeg kommer til ham. Han er behjelpelig med somatiske plager, men han lytter også når det kommer til psyken. Han tok meg godt i mot da jeg holdt på å møte veggen og gikk inn i en depresjon. Han tok seg tid til å lytte (jeg er sikker på at køen på venterommet bygget seg opp).
Jeg vil anbefale Trond på det varmeste. Han er en effektiv lege, og også en god en. Du skal være trygg på at han vet hva han snakker om og vet hvordan han kan hjelpe deg på best mulig måte.
En siste ting jeg bemerker meg med Trond er at man kan stille spørsmål/kritiske spørsmål og få skikkelige svar tilbake. Det liker jeg!
Dyktig og effektiv.
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetDet er alltid lett å få rask time her og han er dyktig, løsningsorientert og effektiv (svarer også alltid raskt på henvendelser i pasientsky), men jeg føler det kanskje går litt vel raskt og ikke så i dybden noen ganger. Jeg opplever at han lytter og er flink til å lette stemningen og skape trygghet.